Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 Файл

Татьяна

Головний бухгалтер

Возраст:
48 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вища освіта – бухгалтерський облік та аудит
Стаж роботи бухгалтером більш 20 років, головним (єдиним) 16 років. Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Опит роботи
Фінансовий директор
Березень 2023 – по теперішній час
Ведення обліку фінансово-господарської діяльності підприємства, керування бухгалтерською службою у кількості - 4 осіб. Ведення бухгалтерського та управлінського обліку 3 юридичних осіб на ЄП 4 групи з ПДВ, ФОП та юридичної особи на загальній системі. Робота з пайовиками, розрахунок собівартості продукції, первинний облік та аналітика по с/г роботам. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства, облік ПДВ, розрахунки з підзвітними особами, звірка взаєморозрахунків з контрагентами, розрахунок та нарахування заробітної плати, витрат на відрядження, облік ПММ та інше. Складання виробничих програм та фінансових планів та контроль за їх виконанням. Складання платіжного календарю з контролем ризиків касових розривів. Робота ЗЕД (експорт зернових). Успішне проходження податкових перевірок. Вільне володіння МЕDOK, 1C 7.7; 8.2; 8.3; BAS AGRO, ПРРО «ЧЕКБОКС», електронний кабінет, «Вчасно», Excel, Word
головний бухгалтер (сільське господарство) - банк землі 8500 га.
Лютий 2022 – квітень 2023
Ведення бухгалтерського обліку 3 юридичних осіб на єдиному податку 4 групи з ПДВ. Повне ведення бухгалтерського та управлінського обліку. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства. Робота з постачальниками та покупцями, пайовиками. Реєстрація ПН та РК, досвід розблокування ПН та РК , складання звітності з ПДВ. Контроль за реєстром землі, внесення та коригування даних в 20-ОПП. Опит проходження податкових перевірок.
бухгалтер ТОВ (єдиний)
січень 2019 – теперішній час (на час бойових дій підприємство не працює)
Ведення бухгалтерського обліку 2 юридичних осіб на загальної системі оподаткування без ПДВ та ФОП. Повне ведення бухгалтерського, управлінського та кадрового обліку. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства. Робота з постачальниками та покупцями, укладання договорів та контроль за їх виконанням. Автоматизація бізнесу з нуля. Рибодобича, риборозведення, торгівля продуктами харчування. Фінансове прогнозування та контроль з аналізом фінансової звітності для власників підприємства.
провідний бухгалтер, заступник директора філії Державного Підприємства (сільське господарство, оптова торгівля сільськогосподарською продукцією, насінням та засобами захисту рослин). Земельний банк – 8700 га
грудень 2016 — жовтень 2021
бухгалтерський облік філії ( укладення договорів, кадровий облік, первинний облік виробництва та реалізації с/г продукції, складання фінансової та статистичної звітності, облік ПДВ) та інше. Складання виробничих програм та фінансових планів та контроль за їх виконанням. Складання платіжного календарю з контролем ризиків касових розривів. Бюджетування. Набір персоналу та постановка посадових задач.

головний бухгалтер сільської ради
лютий 2017 — лютий 2021
ведення бухгалтерського та кадрового обліку, складання фінансової та статистичної звітності на підставі первинних бухгалтерських документів, укладання договорів, реєстрація в ПРОЗОРРО
ФОП – з 2013 по 2017 рік
головний бухгалтер, комерційний директор, директор ТОВ (сільське господарство, рибо добича, виробництво продукції рибодобичі) Земельний банк – 750 га
квітень 2004 — вересень 2013
Ведення бухгалтерского обліку на загальної системі оподаткування з ПДВ. Робота з пайщиками, розрахунок собівартості продукції, первинний облік та аналітика по с/г роботам. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства. Робота з постачальниками та покупцями, укладання договір та контроль за виконанням. Планування та бюджетування підприємства. Робота з персоналом. Фінансовий контроль з аналізом фінансової звітності.
Є більш ранній опит роботи у банку «Ощадбанк» - бухгалтер та на виробництві. Успішне проходження податкових та аудиторських перевірок.


Вільне володіння російською та українською мовами.
Із особистих якостей можу виділити: гостре почуття відповідальності; прагнення досягати результатів; постійне бажання розвиватись; вміння працювати в команді; щирість та відкритість; володію навичками самоорганізації та самоконтролю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: