Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024 Файл

Людмила

Спеціаліст з персоналу

Возраст:
51 год
Город проживания:
Липовая Долина
Готов работать:
Ромны

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е
СЕМЕНЧЕНКО ЛЮДМИЛА, вік : 50 років, телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), електронна пошта :[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).Проживаю в смт.Липова Долина Роменського району Сумської області по вул.Роменська, буд.№ 76 кв.35.
Досвід роботи :
з 20.05.2015 по 16.09.2022 працювала на посаді головного спеціаліста Липоводолинського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Сумській області. До моїх посадових обов’язків входило : оформлення, виготовлення та видача біометричних документів - паспортів громадянина України у вигляді IDкартки та паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Вклейка до паспорта у вигляді книжки фотокарткипри досягненні 25- чи 45-річного віку.
з 13.05.2014 по 06.02.2015 перебувала на обліку у Липоводолинському районному центрі зайнятості.
з 04.10.2013 по 05.05.2014 працювала на посаді заступника голови Липоводолинської районної державної адміністрації з соціальних та гуманітарних питань. До моїх посадових обов’язків входило : здійснення координації та спрямовування діяльності установ і організацій соціальної сфери району щодо реалізації та забезпечення надання соціальних послуг державної влади та місцевого самоврядування з питань діяльністю соціальної сфери району.
з 23.04.2002 по 03.10.2013 була обрана секретарем селищної ради. До моїх посадовихобов’язків входило :організовувала підготовку та скликала сесії селищної ради. Забезпечуваласвоєчасне доведення рішень ради до виконавців. Сприяла депутатам селищної ради у здійсненні їх повноважень. Вирішувала питання пов’язані з діяльністю ради, її органів та установ і організацій, що підпорядковані раді.Виконувала обов’язків секретаря виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради.
з 18.07.1996 по 22.04.2002 працювала в Липоводолинській районній державній адміністрації на посадах : спеціаліста відділу субсидій, потім переведена на посаду головного спеціаліста відділу. З червня 2001 року призначена заступником начальника управління праці та соціального захисту населення – начальником відділу субсидій. До моїх посадових обов’язків входило : оформлення документів для призначення субсидій. Проведенням розрахунків та призначенням розміру субсидій. З часом, здійснювала керівництво діяльністю відділу. Забезпечувала організацію проведення роботи по взаємодії з організаціями та установами, що надають житлово-комунальні послуги з питань, що пов’язані з наданням субсидій.
Організовувала проведення семінарів-нарад з відповідальними працівниками органів місцевого самоврядування по призначенню субсидій.
Трудову діяльність розпочала з 01.01.1989 року.
Освіта :
Кооперативний технікум, м.Донецьк
Середньо-спеціальна, юрист, з 09.21990 по 05.1992. Брала участь у студентських організаціях. Отримала диплом з відзнакою.
Державний аграрний університет, м.Суми
Вища, економіст організатор, з 10.1993 по 11.1999. В період навчання працювала на Роменській міжрайонній базі Сумської обласної спілки споживчих товариств.
В період роботи на тій чи іншій посадах, проходила курси підвищення кваліфікацій. Приймала участь у семінарах.
Знання мов :
Українська – вільно
Англійська – читаю зі словником
Рекомендації :
Нищета Сергій Миколайович – голова Липоводолинської селищної ради (тимчасово не працює), тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мануша Іван Григорович – голова Липоводолинської районної державної адміністрації (пенсіонер), тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Самілик Оксана Миколаївна – завідувач Липоводолинським сектором Управління Державної міграційної служби України в Сумській області (безробітня), тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Додаткова інформація :
Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але вмію відстоювати й власне бачення. Подобається робота з людьми. До роботи ставлюся з максимальною віддачею. Завжди закінчую те, за що беруся : стосується робочих задач та обов’язків.
Хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного.

__________ Людмила СЕМЕНЧЕНКО

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Рекрутер
Ромны

Кадровик
10000 грн, Ромны

Фахівець із персоналу
Ромны

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: