Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2024

Вячеслав

Графічний дизайнер

Возраст:
18 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Графічний дизайнер

с 05.2022 по наст. время (2 года)
фріланс, Вся Україна (Дизайн)

Дополнительное образование и сертификаты

creo

2021,6 місяців

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Креативність Розробка дизайну логотипів Творчий підхід Дизайн пакування Розробка фірмового стилю Розробка брендбуків Корекція кольору Самомотивація Розробка дизайну банерів

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Моя професійна подорож розпочалась з вивчення 3D моделювання, але швидко стало зрозумілим, що моє справжнє покликання полягає в графічному дизайні. Пошуки і відкриття нових можливостей привели мене до світу графічного дизайну, де я знайшов своє справжнє захоплення.

В якості першого кроку у своєму професійному розвитку я вивчив програму Adobe Illustrator. Цей інструмент дозволив мені створювати вражаючі векторні графічні роботи та розвивати свої навички в мистецтві створення логотипів, ілюстрацій та брендінгу.

Однак істинним проривом стали чудові курси з графічного дизайну від компанії CREO. Ця навчальна програма надала мені не тільки тверді основи графічного дизайну, але й глибоке розуміння принципів та методик цієї мистецької галузі. Після завершення курсів я отримав сертифікат графічного дизайнера, який підтверджує мою компетентність та готовність до викликів.

Зараз я обладнаний незамінними навичками у графічному дизайні та завжди відкритий до нових можливостей для вдосконалення. Моя мета - це втілити ваші ідеї в креативному та професійному дизайні, який виділить вас серед конкурентів.

Похожие кандидаты

Графічний дизайнер
Удаленно, Киев

Дизайнер-графік
Удаленно

Графічний дизайнер
Удаленно, Ивано-Франковск, Харьков

Графічний дизайнер, ілюстратор
Удаленно, Киев

Графический дизайнер
Удаленно

Графічний дизайнер
Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: