Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Світлана
Менеджер по роботі з документами
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10139043/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Скоробогатова Світлана Ігорівна
Дата нарождення: 16 аквітня 1971 року, вік: 52 роки.
Сімейний стан: незаміжня, двое дорослих дітей
Адреса: м. Житомир вул. Б.Тена б.96, кв.13
Телефон: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
1990 р. – 1993р. Житомирський комерційний технікум, спеціальність – технологія приготування їжі.
2006 г.- 2011 г. Київський інститут бізнесу та технологій, диплом бакалавра, факультет економіки и підприємництва, спеціальність – бухгалтерский облік і аудит.
Досвід роботи:
З січня 2021 по липень 2023 знаходилась в Польщі, працювала кондитером.
з 12.04.18 р. – 11.08.20р. ТОВ ТК «Полісся-Продукт» - інженер-технолог:
- підбір асортименту для виробництва (пекарня, кулінарія, кондитерка);
- підбір обладнання та інвентарю необхідного для виконання виробничих завдань, замовлення всього необхідного;
- складання замовлення на сировину, прорахунок рецептур (введення до 1С 8);
- стартап виробництва на місці, навчання директора магазину (ведення документації та програмне навчання 1С8), навчання персоналу (введення асортименту);
- контроль пересортів у програмі обліку, контроль залишків на виробництвах (загалом 12 піцерій, 15 грилів, виробництво млинців, м'ясний цех, 2 пекарні);
- Складання інструкцій для роботи виробництв та магазинів з урахуванням програми ХАССП.
з 6.04.2016 р. – до 10.03.18 р. ТОВ ТК «Полісся –Продукт» - начальник хлібобулочного цеху:
- замовлення сировини та матеріалів;
- Організація роботи хлібобулочного цеху з урахуванням технічної документації;
- Розробка нових видів продукції;
- Відвантаження готової продукції на торгові точки з веденням документації 1С бухгалтерії (8).
з 22.11.2014р. – до 6.08.2015р. ТОВ «Золотий Коровай» – начальник кондитерського цеху:
- Організація роботи кондитерського цеху з урахуванням технічної документації;
- замовлення сировини та матеріалів для забезпечення стабільної роботи цеху;
- Розробка нових видів продукції.
Навички роботи з комп'ютером: впевнений користувач: MS Office (Word, Excel), навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera) та електронною поштою (Outlook Express).
Дата нарождення: 16 аквітня 1971 року, вік: 52 роки.
Сімейний стан: незаміжня, двое дорослих дітей
Адреса: м. Житомир вул. Б.Тена б.96, кв.13
Телефон: [
Освіта:
1990 р. – 1993р. Житомирський комерційний технікум, спеціальність – технологія приготування їжі.
2006 г.- 2011 г. Київський інститут бізнесу та технологій, диплом бакалавра, факультет економіки и підприємництва, спеціальність – бухгалтерский облік і аудит.
Досвід роботи:
З січня 2021 по липень 2023 знаходилась в Польщі, працювала кондитером.
з 12.04.18 р. – 11.08.20р. ТОВ ТК «Полісся-Продукт» - інженер-технолог:
- підбір асортименту для виробництва (пекарня, кулінарія, кондитерка);
- підбір обладнання та інвентарю необхідного для виконання виробничих завдань, замовлення всього необхідного;
- складання замовлення на сировину, прорахунок рецептур (введення до 1С 8);
- стартап виробництва на місці, навчання директора магазину (ведення документації та програмне навчання 1С8), навчання персоналу (введення асортименту);
- контроль пересортів у програмі обліку, контроль залишків на виробництвах (загалом 12 піцерій, 15 грилів, виробництво млинців, м'ясний цех, 2 пекарні);
- Складання інструкцій для роботи виробництв та магазинів з урахуванням програми ХАССП.
з 6.04.2016 р. – до 10.03.18 р. ТОВ ТК «Полісся –Продукт» - начальник хлібобулочного цеху:
- замовлення сировини та матеріалів;
- Організація роботи хлібобулочного цеху з урахуванням технічної документації;
- Розробка нових видів продукції;
- Відвантаження готової продукції на торгові точки з веденням документації 1С бухгалтерії (8).
з 22.11.2014р. – до 6.08.2015р. ТОВ «Золотий Коровай» – начальник кондитерського цеху:
- Організація роботи кондитерського цеху з урахуванням технічної документації;
- замовлення сировини та матеріалів для забезпечення стабільної роботи цеху;
- Розробка нових видів продукції.
Навички роботи з комп'ютером: впевнений користувач: MS Office (Word, Excel), навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera) та електронною поштою (Outlook Express).
Похожие кандидаты
-
Менеджер магазину, продавець, помічник з вдосконалення, секретар (робота з людьми)
Житомир -
Адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами, фотограф
Житомир -
Менеджер по роботі з клієнтами, секретар
Житомир -
Менеджер по работі з клієнтами, адміністратор, оператор call-центра
Житомир -
Менеджер по роботі з клієнтами, адміністратор
Житомир -
Менеджер по роботі з клієнтами, оператор 1С
Житомир