Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2024 PRO

Денис

Product-, UI/UX-дизайнер, 58 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

UI/UX-дизайнер

с 09.2017 по 01.2024 (6 лет 4 месяца)
Akovana UAB, Харків (IT)

• Робота із дизайном вебінарної кімнати та адміністративної панелі. Моє завдання полягало в розробці інтуїтивно зрозумілого та естетичного web-інтерфейсу адміністративної панелі та вебінарної кімнати. Провів редизайн сервісу, що зменшило навантаження на відділ технічної підтримки та допомогло збільшити лояльність та кількість користувачів.

• Постійна оптимізація та вдосконалення функціонала сервіса вебінарів. Адаптував вебдодаток під екрани та пристрої. Активно брав участь у вдосконаленні платформи та розвитку перспективних напрямів.

• Аналіз проблем, розробка сценаріїв, прототипів та проведення тестувань. Здійснював аналіз користувацького досвіду та розробляв стратегії для вдосконалення платформи. Інтегрував новий та оптимізовував наявний функціонал. Покращував взаємодію користувачів із сервісом. Пропонував гіпотези та перевіряв їх.

• Підготовка макетів для передачі у розробку. Опис функціонала, анімації, розмірів та контексту використання. Створював UI-кіти. Працював з дизайн системою.

• Верстка та ведення сайту компанії. HTML, CSS, JS, Boostrap, WordPress. Певною мірою знайом з PHP. Робота із репозиторіями GitHub.

• Тісна співпраця з Front-end та усією командою сервісу. Глибока взаємодія з розробниками, технічною підтримкою, маркетинговим відділом та власником для виявлення обмежень, проблемних моментів, нових можливостей для розвитку платформи, та успішної імплементації змін.

Web-дизайнер

с 10.2013 по 09.2017 (3 года 11 месяцев)
Dosware, Харків (IT)

• Дизайн. Створював лендінги та багатосторінкові сайти та логотипи. У якості аутсорс дизайнера, займався графічним оформленням гри та Flash анімацією сцен гри під iOS. Створив дизайн плагіна шаринга екрану для macOS и Windows.

• Створення візуального контенту для блогів, сайтів та соціальних мереж. Працював над створенням привабливого та інформативного контенту для різних проектів.

• Верстка. Верстка сайтів, блогів та листів використовуючи Bootstrap, CSS, HTML, JS. Створював теми для WordPress.

Образование

Камʼянець-Подільський Національний Університет

Природничий, Біологія, Кам'янець-Подільський
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Знания и навыки

Figma UI-дизайн UX-дизайн Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe After Effects Створення прототипів Адаптивна верстка Розробка лендингів WordPress Креативність Adobe XD Аналітичне мислення Творчий підхід Організаторські здібності HTML CSS Bootstrap JavaScript Неконфліктність

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Dmytro Pereuda

Dmytro Pereuda

Founder, MyOwnConference

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

CV за посиланням https://www.notion.so/denyskushnarov/2cd6fa318355459cb80bdbab7eb43731?pvs=4

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: