Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Володимир

Шеф-кухар, керівник закладу

Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ресторан Кафе Бари Київ

с 06.2005 по 01.2025 (19 лет 7 месяцев)
Ресторація Київ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю дуже великий досвід у сфері. Харчування більше 15 років.
Та спеціалізацію Кухар Кондитер ВПУ 10 Київ
Та Вищу Освіту.
Знання багатьох різних кухонь світу на рівні Шеф.
Знання:українська грузинська європейська румунська італійська французька японська, авторська кухні.

Маю навички роботи на усіх процесах кухні + Хоспер, Мангал, Гриль
Суші (5років), Шеф кухарем біля 8років досвід.
Володію навичками СтарАпу з 0.

- Складання меню ( під концепцію)
-ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ
-Калькуляції-
- Закупівлі
-Інвентарізації
-Дитяче меню
Працював зі фітнес меню, та безлактозними стравами та виключно Органічними.
Маю досвід роботи в сім'ях в преміум сегменті
Шукаю роботу як Шеф кухарем, так і Кухарем Універсалом, Або Кухар у сім'ю.
Проживаю у Оболонському районі, киянин,
Маю сім'ю
Розгляну всі пропозиції які мені підійдуть З.п бажано від мінімум 1800+ В день. я маю творчій підхід у стравах великий досвід та погляд Шеф кухаря.

Телеграм [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Образование

ВПУ 10

Кухар Кондитер Офіціант, Київ
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (2 года)

Фах Кухар 5 розряд

Дополнительное образование и сертификаты

Ресторанний Саміт

2017, 2018

Знания и навыки

  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Пакування готової продукції
  • Випікання
  • Готування шаурми
  • Знання ДСанПіН
  • Приготування страв
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Комунікабельність
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Готування суші
  • Італійська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Розробка меню
  • Доброзичливість
  • Здатність до навчання
  • Продуктивність

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: