Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 апреля 2024 Файл

Діана

Менеджер з продажу

Возраст:
45 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Халілова Діана Василівна

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (viber) Е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 21.03.1979р.
Сімейний стан: у шлюбі, донька 22 роки

ОСВІТА:__________
1996р.- 2002р. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», диплом за спеціальністю «Хімічна технологія органічних речовин» (інженер-хімік)
2007р.- 2012р. «Харківський економіко-правовий університет», диплом за спеціальністю «Правознавство» (юрист)

ДОСВІД РОБОТИ: _
14.06.2018-31.10.2023 ТОВ “АВ метал груп” м. Мерефа
Спеціалізація компанії: постачання широкого асортименту сортового, фасонного, трубного і плоского металопрокату, власне виробництво профнастилу
Завідувач складу
• спілкування з клієнтами особисто та надання консультацій по телефону, залучення нових клієнтів, оформлення рахунків в 1С, проведення та оформлення всіх документів по безготівковим рахункам в 1С, робота з еквайрінгом, прорахунок та оформлення індивідуальних замовлень по профнастилу;
• контроль та керування доставками зі складу по замовленням клієнтів, контроль залишків на складі, інвентаризація складу та поповнення складських залишків за необхідності, ведення всього документообороту з клієнтами.

29.11.2016-06.2018 Філія “ІДС Аква Сервіс” в м. Харків м. Харків
Спеціалізація компанії: доставка питної води марок “Аляска” та “Моршинська” в бутлях об'ємом 18,9л та в меншій тарі юридичним та фізичним особам в офіси та додому
Бухгалтер-оператор
• проведення в базі 1С маршрутних листів експедиторів, оформлення приходу та видатку в 1С, коригування видаткових накладних, відстеження правильності здачі експедиторами тари на склад та правильності залишків по складу;
• списання браку та інших товарів в кінці місяця, інвентаризація складських залишків безпосередньо на складі, оформлення рахунків на оплату, видаткових накладних клієнтам, що приходять до офісу, виставлення в 1С актів на оренду обладнання, оформлення актів звірки.

06.2015-08.2016 ТОВ «Профконсалтинг Плюс» м. Харків
Спеціалізація компанії: надання юридичних та бухгалтерських послуг.
Юрисконсульт
• підготовка та здача відповідей на запити податкових органів «Про надання інформації та її документальне підтвердження» щодо господарської діяльності з контрагентами, підготовка інших відповідей на запити та листи від податкових та інших контролюючих органів;
• складання та контроль правильності оформлення договорів з контрагентами, складання та контроль правильності оформлення інших документів (акти звірок, акти виконаних робіт, довіреності та ін.)

12.2013-05.2015 ТОВ «Клімтехінвест» м. Харків
Спеціалізація компанії: надання клінінгових послуг (прибирання територій, парків, будівель).
Юрисконсульт
• складання та контроль правильності оформлення договорів з контрагентами, складання та контроль правильності оформлення інших документів (акти звірок, акти виконаних робіт, довіреності та ін.);
• підготовка та здача відповідей на запити податкових органів «Про надання інформації та її документальне підтвердження» щодо господарської діяльності з контрагентами, підготовка інших відповідей на запити та листи від податкових та інших контролюючих органів, оформлення (переоформлення), відновлення номерів корпоративного мобільного зв'язку.

06.2006-11.2013 ТОВ «Агроекопром» м. Харків
Спеціалізація компанії: здача в оренду нерухомості, надання юридичних послуг.
Юрисконсульт (09.2012 - 11.2013)
• ведення документообігу: накази, протоколи, договори та ін.;
• ведення претензійно-позовної роботи: складання претензій, позовів, скарг, клопотань, відзивів, заперечень, пошук необхідних нормативних документів та аналіз змін у законодавстві.

Секретар-референт (06.2006 - 09.2012)
• забезпечення життєдіяльності офісу, виконання обов'язків помічника юриста та керівника
• ведення документообігу: накази, протоколи, договори та ін. вхідна/вихідна кореспонденція (облік, складання відповідей, відправлення).

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД__________ _____
• Володіння комп'ютером на рівні користувача, знання програми 1С, М.е.doc, вміння працювати з офісною технікою;
• Знання номенклатури сортового, фасонного, трубного і плоского металопрокату;
• Досвід в прорахунку профнастилу для дахів та інших поверхонь;
• Відмінне володіння українською та російською мовами, англійська мова (початковий рівень).

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ __________
Працьовитість, відповідальність, акуратність, комунікабельність, неконфліктність, цілеспрямованість, ініціативність, орієнтація на результат, вміння працювати у команді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: