Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 сентября 2020

Людмила

Оператор 1С, касир, 11 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
61 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Касир.

с 10.2019 по наст. время (4 года 7 месяцев)
"Сільпо", Київ (Роздрібна торгівля)

Розрахунково-касові операції, переоблік, викладка товару на полиці.

Образование

Київьский технікум радіоелектроніки.

ЕОМ, прилади та устакування. Технік-електрик., Київ
Среднее специальное, с 1981 по 1984 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси бухгалтерів

1997 год, 3 місяці

"Успіх", курси з 1С:Бухгалтерії

2007 рік, 2 месяці

Тренінг по удосконаленню роботи на ПК.

2007 рік, 2 дні.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Користувач ПК Internet Explorer MS Outlook MS Access Outlook Express Бухгалтерский учет Бухгалтерський облік Express OrCAD

Знание языков

  • Французский — средний
  • Польский — выше среднего

Дополнительная информация

Стаж роботи більше 30 років. Працювала:
•на СТО оператором ЕОМ, займалась підготовкою та обробкою інформації.
•У НДІ «Буран» на посаді техніка 1-ої категорії. Займалась разрабкою цифрових систем РЛС; виготовленням макетних зразків, проводила аналіз карт робочих режимів приймально-передавальних пристроїв РЛС; була учасником розробок НІР та ОКР.
•На МПП «Промтехнологія» на посаді менеджера відділу гуртових продажів. Займалась продажем будівельних матеріалів, укладанням договорів, підготовкою рахунків, випискою видаткових накладних.
•На МП «Ратек-Авіа» на посаді старший технік. Займалась тестуванням та забезпеченням роботи наземного радіолокаційного обладнання, укладенням договорів, веденням переписки, подготовкою та корегуванням документації, подготовкою документації для завантаження і перевозення.
•У ТОВ «Баунті – Україна» на посаді менеджера по роботі з мережевими клієнтами.
•Приватним підприємцем з продажу жіночого одягу та взуття.
•У пекарні ПП «Жокей» на посаді менеджер-помічник керівника, зав.виробництвом. Займалась підготовкою заявок та закупівлею товару; організацією роботи цеху: підготовкою заявки для роботи цеху та здійсненням контролю за виконанням замовлення; контролем за якістю товара; прийомом замовлень від клієнтів; оформленням документації, інвентаризацією та обліком.
•На заводі «Marwit» з виробництва соків, салатів, супів на посаді бригадира. Була відповідальна за контроль процесів по виготовленню супів, салатів, соків; за підготовку заказів, ведення обліку, вырівнювання асортимента продукції в бік больш затребуваної.
•У компаніє Рестіко: ТОВ «Чайкоффскі» на посаді менеджера. Мої функції полягали у продажу запчастин для кофейного обладнання і самого обладнання; складанні плану з профілактики і встановленню обладнання, а також в здійсненні контролю за профілактичним обслуговуванням точок техніками; у контролю та обліку з розподілення обладнання між регіональними точками.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: