Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 мая 2024 PRO

Наталі

Дизайнер (графіка, фото), 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Дизайнер

с 11.2019 по 11.2022 (3 года)
Приватна, Львів (Дизайн)

Після того як вийшла в декрет почала розробляти фотокниги, візитки і розробляю курс по фотошопу як для ретушерів так і для смм спеціалістів.

Ретушер

с 11.2017 по 11.2018 (1 год)
Приватна, Львів (Дизайн)

Працювала у приватній фотостудії де робили студійні фото зазвичай на сток, моєю роботою було ретушувати та обробляти фото у програмі Фотошоп і лайтрум, описувати фото тегами та виставляти на фотобанки.

Дизайнер

с 10.2015 по 10.2016 (1 год)
Фото Хата, Львів (Дизайн)

Працювала дизайнером, фотографом у фотохаті, обов’язки були обробляти фото, робити макети фотокниг, візитки, плакати, колажі, календарі і тд. Готувала макети до друку як фото так і поліграфічного( цифрового)

Образование

ЛПК УАД

Графіка, дизайн
Среднее специальное, с 2010 по 2014 (4 года)

Знания и навыки

Графічний дизайн Adobe Photoshop Поліграфічний дизайн Розробка дизайну логотипів

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Мене звати Наталя, мені 29 років, живу у Львові, тут і навчалась у Поліграфічному коледжі УАД на дизайнера друкованої продукції, під час навчання почала робити фотосесії і тим підзаробляти, після закінчення коледжу пішла на роботу у фото хату дизайнером, де розробляла макети фотокниг, візиток, плакатів і тд, готували до друку цифрового, пішла з роботи через рік з власного бажання бо хотіла розвивати свою справу, згодом пішла на роботу у приватну студію де оборобляла фото на стоках і завантажувала на фотобанки, все ж мала багато своїх замовлень і повністю поринула у свою роботу, після декрету розробила сторінку з фотокнигами і курсом по фотошопу для смм спеціалістів та ретушерів. Так як через ковід та війну не так багато замовлень, шукаю постійне місце роботи, де я зможу надалі реалізовуватись і створювати красиву та якісну поліграфічну продукцію.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: