Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024 Файл

Марина

Аудитор в банк

Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Фещук Марина Петрівна
Вік: 43 роки (13.01.1980 р.)
Місто проживання: м.Київ.
Телефон, e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Графік роботи: повна/часткова зайнятість
Ціль
Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань в фінансовій/банківській/страховій сферах
Досвід роботи
В компанії: АТ «БАНК» (часткова зайнятість), Київ грудень 2022 р. по теперішній час.
Посада: Головний фахівець відділу внутрішнього аудиту
Обов’язки:
Проведення перевірок головного офісу та відділень банку (всі напрямки діяльності), складання звітів по результатам проведеного аудиту. Надання рекомендацій керівництву. Моніторинг рекомендацій.
В компанії: АТ «Дельта Банк» (ліквідація), Київ березень 2016 р. по квітень 2022 р. (6 років).
Посада: Директор департаменту консолідовано продажу та управління активами
Особисті досягнення:
Особистий підбір персоналу Департаменту з моменту його створення в структурі банку, розробка та впровадження внутрішніх нормативних документів (регламент, положення, посадові інструкції працівників).
Найбільший об’єм продажів активів серед банків, які знаходяться в стадії ліквідації, перше місце за всіма статистичними показниками, відображеними в системі Prozorro.sale.
Забезпечено організацію та проведення близько 40 тис. аукціонів з реалізації активів банку. За результатами успішних аукціонів укладено угод на понад 2 млрд. грн., що складає 20% від загального об’єму продажів активів банків, які знаходяться в стадії ліквідації, через систему Prozorro.sale.

Обов’язки:
Організація роботи та безпосереднє керівництво Департаментом, забезпечення виконання структурними підрозділами Департаменту поставлених перед ними завдань. Формування та виконання планів з продажу активів. Контроль процесу організації продажу активів на електронних торгах/аукціонах та шляхом безпосереднього продажу. Методологічне супроводження на постійній основі діяльності департаменту у відповідності до нормативних документів ФГВФО. Організація та забезпечення належної комунікації між Департаментом, іншими структурними підрозділами банку та ФГВФО. Підбір персоналу (кількість підлеглих 40-45 осіб), організація процесу навчання новопризначених працівників.

В компанії: ПАТ «ПРАЙМ-БАНК», Київ квітень 2007 р. по березень 2016 р. (9 років).
Посада: Начальник служби внутрішнього аудиту
Обов’язки:
Організація роботи Служби внутрішнього аудиту. Складання річного плану перевірок, складання плану та програми аудиту. Розробка і вдосконалення методологій аудиту (програми, стандарти). Приймання управлінських рішень в межах компетенції. Перевірка головного офісу та відділень банку (всі напрямки діяльності), складання звітів по результатам проведеного аудиту. Надання рекомендацій керівництву. Оцінка ризиків. Супроводження зовнішніх перевірок і перевірок НБУ, співробітництво з незалежними аудиторськими компаніями.

В компанії: АКБ «ПРАВЕКС-БАНК», Київ жовтень 2003 р. – квітень 2007 р.(3р.5м.).
Посада: Провідний економіст/ старший економіст/ економіст ревізійного відділу Департаменту неторгових операцій
Обов’язки:
Організація та проведення перевірок правильності здійснення співробітниками відділень банку операцій, які супроводжує Департамент неторгових операцій. Підготовка відповідних наказів за результатами проведених перевірок. Контроль за виправленням співробітниками відділень помилок, виявлених під час проведення перевірок. Тестування претендентів на посади керівника, бухгалтера, касира відділень за послугами, які супроводжує Департамент неторгових операцій.

В компанії: АКБ «ПРАВЕКС-БАНК», Київ листопад 2002р. – жовтень 2003 р.(11міс.)
Посада: Бухгалтер відділення/ касир відділення
Обов’язки:
Обслуговування рахунків юридичних осіб, відкриття і обслуговування поточних і депозитних рахунків фізичних осіб, операції з дорожніми чеками, перекази, здача в оренду індивідуальних депозитних сейфів юридичним і фізичних особам, валюто-обмінні операції (інкасо іноземної валюти, конвертація, обмін), операції з кредитними картками, видача споживчих кредитів та інші операції.
Прийом платежів від фізичних та юридичних осіб, операції з дорожніми чеками, валюто-обмінні операції, операції з кредитними картками, операції з продажу ювілейних і пам’ятних монет, продаж банківських металів та інші операції.

Освіта
Українська академія банківської справи Національного банку України, економічний факультет (банківська справа).
Спеціаліст банківської справи, 2002 р.

Вміння та навички
Мови: російська, українська.
Комп’ютерні навики: повний пакет MS Offise.

Додаткова інформація
Ініціативна, комунікабельна, доброзичлива, націлена на результат, відповідальна, енергійна.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: