- PRO
Віталій
Бренд-шеф кухар, технолог, керуючий, 70 000 грн
- Рассматривает должности:
- Бренд-шеф кухар, технолог, керуючий, Керівник напрямку
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 53 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10261932/
Опыт работы
Бренд Шеф Кухарь , Технолог , Керівник
с 11.2015 по наст. время
(9 лет 9 месяцев)
Рестораний консалтінг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладів з " Нуля" , відновлення успішної роботи , тюнінг візуальних /органолептичних /економічних показників , аудит діяльності , копіюваня будь яких кулинарних брендов
Доставка дитячого харчування ( Кидс Кейтеринг )
Фаст фуди ( Олівье , Маркет Плаза , Смачно Бар , )
Корпоративне харчування ( Фабрика , Мята)
Вулична їжа( Київ Донер )
Концептуальні ресторани ( Мясо в огні , Пан Карпат )
Піцерії ( Зефір , Грилиця )
Головний технолог департаменту кулінарії
с 07.2015 по 11.2015
(4 месяца)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)
Оновлення меню кулинарії, відкриття 7 гастро-фуд кортів
Шеф-кухарь корпоративного ресторану
с 09.2014 по 06.2015
(9 месяцев)
ЗЕО Альянс, Київ (IT)
Відкриття та керування корпоративного ресторану на 1000 гостей на день
Шеф кухарь , технолог , консультант
с 05.2014 по 09.2014
(4 месяца)
ФЕСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню ресторанів ( Краївка , Дом Легенд , Золота Роза , Копальня Кави , Пошта , Гасова Лампа , Зеник ) впровадження технології СуВід , розробка меню напівфабрикатів для мережі магазинів Два Кроки
Шеф кухарь , технолог , консультант
с 09.2009 по 04.2014
(4 года 7 месяцев)
Здоровеньки Були , Дрова , Два Гуся, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення кулінарних концепцій мереж ресторанів швидкого харчування
Бренд шеф кухарь , технолог , управляючий
с 08.2008 по 09.2009
(1 год 1 месяц)
ФЄСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та керування ресторанами ( Варьяти , Золотая Роза , Гасова Лампа , Лівий Берег , Массони )
Бренд - Шеф кухарь
с 09.2004 по 09.2008
(4 года)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та запуск більше 30 ресторанів по Україні ( Київ , Львів , Дніпро, Харьків , Запоріжжя , Полтава , Кривий Ріг )
Шеф-кухврь
с 09.2003 по 09.2004
(1 год)
Ресторан НЭП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану та оновлення концепції
Технолог
с 09.2002 по 09.2003
(1 год)
Ресторан Сим Сим, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню и налаштування технології
Управляючий рестораном
с 09.2001 по 09.2002
(1 год)
Гостиница Салют, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення концепції та керування работой ресторану Салют
Управляючий рестораном
с 11.2000 по 09.2001
(10 месяцев)
Кондитерская Реприза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управление работой и увеличение финансовых показателей ресторана
Образование
Київський державний торговельно-економічний універсітет
Факультете економічного менеджменту, Київ
Высшее, с 1989 по 1994 (5 лет)
Спеціальність : організація та управління в торгівлі та громадському харчуванні
Знания и навыки
- Неконфліктність
Похожие кандидаты
-
Директор з продажу
70000 грн, Киев -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Регіональний керівник
Киев -
Директор
50000 грн, Киев, Днепр , еще 2 города -
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города -
Бренд-шеф
Киев