Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Віталій

Бренд-шеф кухар, технолог, керуючий, 70 000 грн

Рассматривает должности:
Бренд-шеф кухар, технолог, керуючий, Керівник напрямку
Вид занятости:
полная
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд Шеф Кухарь , Технолог , Керівник

с 11.2015 по наст. время (9 лет 9 месяцев)
Рестораний консалтінг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладів з " Нуля" , відновлення успішної роботи , тюнінг візуальних /органолептичних /економічних показників , аудит діяльності , копіюваня будь яких кулинарних брендов
Доставка дитячого харчування ( Кидс Кейтеринг )
Фаст фуди ( Олівье , Маркет Плаза , Смачно Бар , )
Корпоративне харчування ( Фабрика , Мята)
Вулична їжа( Київ Донер )
Концептуальні ресторани ( Мясо в огні , Пан Карпат )
Піцерії ( Зефір , Грилиця )

Головний технолог департаменту кулінарії

с 07.2015 по 11.2015 (4 месяца)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

Оновлення меню кулинарії, відкриття 7 гастро-фуд кортів

Шеф-кухарь корпоративного ресторану

с 09.2014 по 06.2015 (9 месяцев)
ЗЕО Альянс, Київ (IT)

Відкриття та керування корпоративного ресторану на 1000 гостей на день

Шеф кухарь , технолог , консультант

с 05.2014 по 09.2014 (4 месяца)
ФЕСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню ресторанів ( Краївка , Дом Легенд , Золота Роза , Копальня Кави , Пошта , Гасова Лампа , Зеник ) впровадження технології СуВід , розробка меню напівфабрикатів для мережі магазинів Два Кроки

Шеф кухарь , технолог , консультант

с 09.2009 по 04.2014 (4 года 7 месяцев)
Здоровеньки Були , Дрова , Два Гуся, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення кулінарних концепцій мереж ресторанів швидкого харчування

Бренд шеф кухарь , технолог , управляючий

с 08.2008 по 09.2009 (1 год 1 месяц)
ФЄСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та керування ресторанами ( Варьяти , Золотая Роза , Гасова Лампа , Лівий Берег , Массони )

Бренд - Шеф кухарь

с 09.2004 по 09.2008 (4 года)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та запуск більше 30 ресторанів по Україні ( Київ , Львів , Дніпро, Харьків , Запоріжжя , Полтава , Кривий Ріг )

Шеф-кухврь

с 09.2003 по 09.2004 (1 год)
Ресторан НЭП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану та оновлення концепції

Технолог

с 09.2002 по 09.2003 (1 год)
Ресторан Сим Сим, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню и налаштування технології

Управляючий рестораном

с 09.2001 по 09.2002 (1 год)
Гостиница Салют, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення концепції та керування работой ресторану Салют

Управляючий рестораном

с 11.2000 по 09.2001 (10 месяцев)
Кондитерская Реприза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управление работой и увеличение финансовых показателей ресторана

Образование

Київський державний торговельно-економічний універсітет

Факультете економічного менеджменту, Київ
Высшее, с 1989 по 1994 (5 лет)

Спеціальність : організація та управління в торгівлі та громадському харчуванні

Знания и навыки

  • Неконфліктність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: