Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Yurii

Трейдер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Трейдер криптовалют

с 08.2023 по наст. время (9 месяцев)
Проп компанія, Дистанційно (IT)

Аналіз ринку: Вивчення графіків та статистики цін криптовалют для виявлення трендів та патернів, що можуть вказувати на можливі зміни вартості активів.Розробка стратегій: Розроблення і вдосконалення торгівельних стратегій для максимізації прибутку та зниження ризиків. Вони можуть використовувати різні підходи, такі як денна торгівля, скейлінг, арбітраж тощо.Управління ризиками: Виявлення та контроль ризиків, пов'язаних з торгівлею криптовалютами. Можуть використовувати стоп-лоси та інші інструменти для обмеження можливих втрат.Виконання угод: Реалізація купівлі та продажу криптовалют відповідно до розроблених стратегій та плану торгівлі.Моніторинг новин: Слідкування за світовими новинами, які можуть вплинути на ринок криптовалют, такі як регуляція, випуск нових технологій або економічні події.Аналіз результатів: Оцінка ефективності стратегій та здійснених угод для пошуку способів покращення результатів.Робота з програмним забезпеченням: Використання спеціалізованих торгівельних платформ та аналітичних інструментів для аналізу ринку та виконання угод.

Монтажник мережі інтернет

с 05.2018 по 08.2018 (3 месяца)
Київстар, Лисичанськ (Телекомунікації, зв'язок)

Прокладка кабелей мережі інтернет, настройка обладнання.

Менеджер з продажу, системний адміністратор.

с 06.2010 по 03.2018 (7 лет 9 месяцев)
ТОВ "МАДІпрофесіонал", Дніпро (Автобізнес та автосервіс)

продаж обладнання для діагностики автомобілів; складання та розширення бази клієнтів, ведення розсилок; розробка та просування сайту фірми, наповнення контентом встановлення програмного забезпечення для діагностики автомобілів, налаштування обладнання для роботи, усунення несправностей у роботі діагностичного обладнання, виїзна робота з клієнтами, налагодження обладнання; розробка проектів станцій технічного обслуговування, автосервісів за допомогою програми AutoCAD, підбір та розміщення необхідного обладнання згідно з проектною документацією. Заправлення автомобільних кондиціонерів, обслуговування установок для обслуговування кондиціонерів заправлення автомобільних кондиціонерів;

Механік 1 категорії, замісник головного механіка з безпеки дорожнього руху.

с 02.2004 по 05.2010 (6 лет 3 месяца)
ЗАТ «Лисичанскспецбуд», Лисичанськ (Автобізнес та автосервіс)

організація робіт з ремонту та технічного обслуговування автомобільної та будівельної техніки (вантажні та легкові автомобілі, автобуси, спецтехніка – екскаватори, грейдери, бульдозери, мобільні зварювальні апарати, електростанції, компресори, будівельні крани, кран-балки): будівель та споруд, вантажопідйомних механізмів , ємнісного та котельного обладнання. Організація безпечної експлуатації об'єкта; організація роботи з планування потреб ТМЦ, своєчасне забезпечення запасними частинами рухомого складу- організація технічного контролю за автотранспортом перед виїздом на лінію;робота з наглядовими органами, підготовка транспорту до технічного огляду; складання необхідної документації; розробка нормативних документів щодо здійснення обслуговування та ремонту основних фондів підприємства, ведення документації, постановка та зняття з обліку автотранспорту та спецтехніки, проведення технічних оглядів; великий досвід пошуку оптимальних рішень у разі виникнення конфліктів інтересів підприємства з наглядовими та інспектуючими органами. (МіськДержПромНагляд, Державтоінспекція). Організація, отримання дозвільних документів на перевезення вантажів підвищеної небезпеки та негабаритних вантажів: організація переобладнання транспортних засобів з подальшою реєстрацією.

Образование

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Автомобілі та автомобільне господарство, Луганськ
Высшее, с 1995 по 2000 (5 лет)

Знания и навыки

Стресостійкість Уміння аналізувати Ризик-менеджмент Саморозвиток Криптотрейдинг Дисциплінованість Чесність Наполегливість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Достатній рівень навичок роботи у програмах Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), а також Outlook Express, Photoshop, AutoCAD, системах керування контентом сайтів (CMS – Joomla, Opencart, Wordpress,) віртуальних машинах (VMware, VirtualBox ), 1С Підприємство, БізнесПАК, знання основ мови програмування PHP, HTML, баз даних MySQL. Англійська - базова (зі словником).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: