Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2024 Файл

Олег

Менеджер соціальних проєктів

Возраст:
52 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

ЗАХАРОВ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Народився 22 січня 1972 року у місто Синельникове Дніпропетровської області.
Мешкаю: Дніпропетровська область, місто Синельникове, вулиця Зої Космодем’янської, будинок № 29.
Засоби зв’язку: тел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Основний досвід та досягнення
Професійний досвід
Командир спеціального взводу УМВДТ.
Був відзначений подякою начальника УМВДТ.

Юридичне забезпечення виконавчого комітету, міської ради, підготовка та візування розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, сесії міської ради (земельні питання, освіта, культура, комунальне господарство, бюджет, молодь, спорт, соціальний захист та інші питання). Відповідальний за роботу з органами держаної влади, установами, підприємствами, організаціями, правоохоронними органами.
Голова адміністративної комісії міськвиконкому. Голова профспілкової організації працівників бюджетної сфери міста Синельникове та Синельниківського району. Співавтор Статуту територіальної громади міста Синельникове.
Був відзначений подякою голови обласної ради.

Організація роботи відділу щодо примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб). Правова освіта громадян. Перевірка державних підприємств, установ та організацій щодо ведення юридичної роботи

Правове забезпечення діяльності районної державної адміністрації, її органів та посадових осіб. організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання вимог актів законодавства, інших нормативних документів при здійсненні районною державною адміністрацією власних та делегованих районною радою повноважень, сприяння діяльності всіх державних органів. Вивчення та узагальнення стану правової роботи управлінь, відділів, інших структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, надання їм необхідної допомоги з питань, що належать до компетенції відділу. Розгляд звернень громадян, надання правових висновків на порушення їх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів. Представляв в установленому законодавством порядку інтереси районної державної адміністрації в судах та інших органах під час розгляду правових питань та спорів. Здійснює опрацювання проектів розпоряджень, за дорученням голови райдержадміністрації чи керівника апарату розробляв проекти розпоряджень з правових питань (земельні питання, освіта, культура, комунальне господарство, бюджет, молодь, спорт, соціальний захист та інші питання). Опрацьовував документи, що надходили до відділу, готував до них аналітичні, довідкові та інші матеріали. Відповідальний за роботу з органами держаної влади, установами, підприємствами, організаціями, правоохоронними органами.

Відповідальний за реалізація державної політики в галузі освіти з урахуванням особливостей соціально-культурного середовища району. Організація навчально-методичного і кадрового забезпечення навчальних закладів, підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Матеріально-технічне забезпечення шкіл району. Організація роботи господарчої групи райво. Відповідальний за патріотичне виховання молоді. Працював вчителем в Раївській школі-інтернат з курсу «Захист Вітчизни».
Був відзначений подякою голови районної ради.

Загальне керівництво підприємством. Виконання державних замовлень в галузі ЖКГ, історії та культури. Підприємство виконує ексгумацію останків жертв війн та репресій та проводить пошукові дослідження (перша та друга світова війни).

Загальне керівництво підприємством. Галузь - ЖКГ, історія та культура. Підприємство виконує ексгумацію останків жертв війн та репресій та проводить пошукові дослідження (перша та друга світова війни).

Відділ займався питаннями використання природними ресурсами у Дніпропетровській області
1995-1998 працював в Управлінні МВС України на Придніпровській залізниці.

2000-2002 начальник юридичного відділу Синельниківського міськвиконкому, заступник міського голови.

2003 начальник Державної виконавчої служби, заступник начальника Синельниківського міського управління юстиції.

05.209-07.2009 заступник начальника юридичного відділу Синельниківської райдержадміністрації.

07.2009-08.2010 року – заступник керівника відділу освіти Синельниківської райдержадміністрації.

06.2011-03.2016 року - директор ТОВ «Спеціалізована установа «Військові меморіали»

10.2013 – 14.03.2016 року - Директор ТОВ «Спеціалізована науково-дослідна установа «Спадщина»

05.2016-12.2016 – Начальник відділу з питань моніторингу стану земельних відносин Дніпропетровської обласної ради

04.2017 – 22.06.2023 р. Начальник відділу з кадрових питань та правового забезпечення Комунального підприємства «Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер» Дніпропетровської обласної ради»
Навички та уміння
Впевнений користувач ПК, Facebook; мови: українська, російська – вільно, англійська зі словником. Швидко навчаюсь.
Освіта
Освіта

1994-1997 рік – Чернігівський юридичний коледж, спеціальність – право і організація соціального обслуговування громадян; кваліфікація – юрист.
2000-2002 рік – Міжрегіональна Академія управління персоналом, спеціальність – право; кваліфікація - бакалавр права.
2003-2004 рік – Дніпропетровський Національний гірничий університет; спеціальність – правознавство; кваліфікація - спеціаліст права.
2009-2012 рік – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, спеціальність – Державне управління; кваліфікація – магістр державного управління.

Особисті якості
Професійні якості
Відповідальність, професіоналізм, комунікабельність, пунктуальність, порядність.
Забезпеченість автотранспортом
Власний автомобіль Опель (Астра)

З листопада 2014 року співзасновник та голова правління Синельниківського міськрайонного благодійного фонду «ЗОВ СЕРЦЯ».

Участник бойових дій (АТО)
Відношення до військової служби
Виключений з військового обліку за станом здоров’я.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: