Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 декабря 2023 Файл

Світлана

Бухгалтер, касир, швея

Возраст:
56 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Дата нарордження: 25 липня 1967р.н.
Адреса проживання: м.Житомир , вул. Гагаріна буд.38 кв.13
Сімейний стан: розлучена
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Заробітна плата 16000 грн.

Освіта:
Повна вища - Київський торгово-економічний інститут за спеціальністю бухгалтерський облік та аудит. Кваліфікація — бухгалтер-економіст.

Досвід роботи:

08.2021 по теперішній час старший касир АТ «АЙБОКС-БАНК»

07.2018- 07.2021 р.

Товаристві з обмеженою відповідальністю «Житомир-Агробудіндустрія» -менеджер з документообігу.

Публічне Акціонерне Товариство Комерційний банк «Правексбанк» - завідувач каси. 2016-2018 р.

-Контроль відповідності фактичних залишків цінностей в операційній касі відділення залишками на відповідних рахунках;-Контроль дотримання встановлених лімітів залишків готівки в операційній касі відділення;-Здійснення моніторингу достатності готівки у відділенні та організовувати поповнення/інкасацію готівки при необхідності своєчасно надавати заявки на підкріплення каси або вивіз надлишків готівки та інших цінностей;
-Забеспечення обліку залишків готівки та інших цінностей у сховищі (сейфі- сховищі)відділення відповідно до внутрішньобанківських документів, що регламентують касову роботу;
-Організація роботи касових працівників відділення, проведення та контроль розподілу касової роботи між касовими працівниками.
-Видача/приймання підкріплення/залишків готівки та інших цінностей для роботи касових працівників відповідно до встановленого порядку;
Відкриття за закриття сховища відповідно до встановленого у Банку порядку: Виконання функцій контролера при проведенні операцій із завантаження/розвантаження касет банкомату;
-Виконання контрольної функції за касовими операціями до встановленого у Банку порядку (зокрема, за операціями валютного обміну, поповнення відповідних рахунків фіз..та юр. Осіб, зняття коштів з відповідних рахунків фіз.. та юр. Осіб., грошових переказів, платежів тощо;

2015-2016р.
Банк «Михайлівський» - старший касир - робота з готівкою, операційно-касове обслуговування клієнтів, ведення каси, касової документації, інкасації, приймання платежів, обмін валют, видача готівки по терміналу. Робота з чековими книжками, виплата переказів, заправка банкоматів.
2011-2015р.
Старший касир банк «УПБ» - касове обслуговування фізичних та юридичних осіб. Знання форм банківських та касових документів, робота з готівкою, операційно-касове обслуговування клієнтів, ведення каси, касової документації, інкасації, приймання платежів, обмін валют, видача готівки по терміналу. Робота з чековими книжками, виплата переказів, заправка банкоматів.
Касир Індекс-Банк — робота з готівкою, операційно-касове обслуговування клієнтів, ведення каси, касової документації, інкасації, приймання платежів, обмін валют, видача готівки по терміналу. Робота з чековими книжками, виплата переказів, заправка банкоматів.

2006-2007 р. Кредитний інспектор комерційний Банк «Дельта» - надання грамотної консультації, перевірка документів, оцінка платоспроможності клієнта, оформлення заявки на отримання кредиту.

1991-2006 р. Провідний спеціаліст 12 ранг державного службовця. 1(Центр нарахування та виплати пенсій та допомог. Ведення та обробка особових справ на виплату.

1990 р.
Бухгалтер ЛТІ1 11827
1988-1989 р.
Бухгалтер Реал база хлібопродуктів - Обробка бухгалтерських документів

Технічні навички
MS Windows, Word. Excel, DOS, LIN EX, ABC Б2.
Офісне обладнання (факс, копіювальні апарати), сучасний користувач Інтсрнет ресурсів.
Знання іноземних мов
Вільне володіння українською та російською мовами.
Особисті якості
Комунікабельна, характер спокійний урівноважений, швидко засвоюю новий матеріал Вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінована. Шкідливих звичок не маю. Маю гарні організаторські та керівницькі здібності. Швидка в роботі. Маю добрий досвід роботи з людьми.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: