Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Vlad

PHP Back-end developer (Laravel, Magento 2)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город проживания:
Хмельницкий
Готов работать:
Удаленно, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

PHP Backend Developer(Laravel)

с 11.2023 по наст. время (6 месяцев)
Hashtag Academy, Хмельницький (IT)

Образование

Среднее

Знания и навыки

Стресостійкість HTML JavaScript CSS SQL MySQL GitHub PHP Laravel Здатність до навчання Бажання вчитися і розвиватися Пунктуальність Git Docker Magento

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Закінчив Хмельницький Фаховий Політехнічний Коледж, де отримав освіту у галузі «Комп’ютерна інженерія». Додатково успішно завершив курси з HTML+CSS та JavaScript, що охоплювали роботу з DOM елементами та подіями. Також закінчив курси Back-end developer, де отримав глибокі знання в області PHP, SQL, OS Panel, OOP, SOLID, WordPress та Laravel.

Розвиваюся в Laravel та паралельно вивчаю magento 2 в coworking, навчає мене Senior Magento 2 developer. Також в цьому місці багато цікавих людей, які вже мають міцні знання. Middle PHP back-end developer(Laravel), Junior PHP back-end developer, Middle magento 2 developer, Junior magento 2 developer.

Зараз активно шукаю можливості для роботи в області back-end developer, де зможу використовувати набуті навички та постійно розвиватися. Відкритий до роботи та готовий прикладати свої зусилля для досягнення спільних цілей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: