Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 декабря 2023 Файл

Віра

Діловод

Возраст:
50 лет
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

АВТОБІОГРАФІЯ
Я, Гусарова Віра Володимирівна, 29.01.1974 р.н., народилась у м.Запоріжжі, в 1991 р, закінчила СШ № 89 м. Запоріжжя зі срібряною медаллю.
З 1991 по 1994 р. навчалась в Чернігівському юридичному технікумі, якій закінчила у 1994 р. з червоним дипломом і в тому ж році поступила до Національної юридичної академії ім.. Я.Мудрого ( м.Харків), яку закінчила у 2000 р. за спеціальністю «правознавство», спеціалізація : судово-прокурорська та слідча. В академії навчалась на заочному факультеті.( диплом ХА № 11938917)
З квітня 1994 р. по грудень 2001 р. працювала в органах внутрішній справ на посадах секретаря, інспектора, слідчого , старшого слідчого, звільнилась переводом до суду у званні «капітан міліції».
З грудня 2001 р. по теперішній час працюю на посаді судді Якимівського районного суду Запорізької області ( в зв’язку з окупацією смт. Якимівка переведена тимчасово до Корсунь-Шевченківського районного суду Черкаської області). На теперішній час маю право відставки ( в будь-який час, за власною заявою, можу піти у відставку, заява про відставку розглядається продовж місяця).
У 2022 р. поступила та дистанційно навчаюсь до Національного Авіаційного Університету ( м.Київ) по спеціальності «оператор БПЛА» на базі середньої спеціальної освіти, на теперішній час навчаюсь на 3 курсі, для отримання освіти ступеню бакалавр, термін навчання на теперішній час складає 1,5 року.
02.11.2023 р. отримала сертифікат першого степеня вільного володіння державною мовою для державних службовців ( серія УМД № 00209309)
Я одружена, чоловік – Пітюкін Віктор Миколайович, 1957 р.н. пенсіонер. Діти : донька - Кульбашна Альона Юріївна, 1997 р.н., працює помічником судді в Запорізькому районному суді Запорізької області, син- Самойленко Арон Юрійович, 2006 р.н. навчається в Військовій Академії м. Одеса на 1 курсі.
Мати - Семененкова Тамара Иосипівна, 1949 р.н., пенсіонерка, проживає у м. Запоріжжі. Рідний брат – Пельтій Олександр Володимирович, 1985 р.н. проходить службу у ЗСУ.
В мене у власності мається квартира у м.Запоріжжі, інше майно залишилось на окупованій території.
04.12.2023 р. зарахована в запас, військове званні «солдат», військово-облікова спеціальність 901074 А, категорія – 2, відповідно до висновку ВЛК придатна до проходження військової служби (раніше професійно займалась спортом – плаванням). Знахожусь на обліку в третьому відділенні Черкаського ТЦК та СП ( м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області, тимчасове посвідчення КШ № 199/2023) Бажаю проходити службу в ЗСУ, щоб прискорити нашу ПЕРЕМОГУ, в разі необхідності готова укласти контракт.
Гусарова В.В. __________ підпис
Мої контактні дані :
Моб.тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), електрона адреса : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: