Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 Файл

Роман

3D props artist

Возраст:
18 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Привіт! Я Роман, мені 18 років. Я 3D-artist з Харкова. Більше року вивчаю 3-Д, проходжу курси, роблю інколи фріланс, та беру участь у конкурсах. Маю диплом про закінчення курсу школи SKVOT. Маю портфоліо на artstation у якому можна просдікувати мій прогрес та підвищення рівня скілу. Маю знання повного пайплайну для створення готової до гри моделі. Вміння працювати в Blender, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance 3D painter, Marvelous Designer.
Хотілося б мати повноцінне робоче місце в колективі, з повною зайнятістю. Працювати разом над різними проектами, отримуючи фідбек та допомогу один від одного. Дружній колектив та часте спілкування. Стабільна заробітна плата з можливістю: кар’єрного росту, постійної самоосвіти, отримання нових навичок та вдосконалення наявних навичок. Готовий наполегливо працювати над підвищенням рівня кваліфікації.
Зараз не маю можливості працювати на офісі в Укарїні, бо мешкаю у Польщі, тому розглядаю тільки варіанти дистанційної праці, фріланс або праці на офісі у Польщі. Гарного дня!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: