Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2024

Анна

Викладач англійської

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Викладач англійської

с 01.2024 по наст. время (5 месяцев)
Simple Academy, Дистанційно (Освіта, наука)

Викладач англійської

с 12.2022 по 08.2023 (8 месяцев)
JustSchool (Освіта, наука)

Знания и навыки

Зосередженість Комунікабельність Здатність до навчання Впевненість Пунктуальність Онлайн-викладання Викладання для дітей та підлітків Проведення індивідуальних занять Google Meet Quizlet Викладання для дорослих

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый

Дополнительная информация

Привіт! Мене звуть Анна, і я є вчителем англійської мови із зацікавленістю у вдосконаленні навчального процесу та наданні якісного освітнього досвіду. Майже рік я працювала в онлайн-школі.Там набула досвіду роботи з учнями різного віку. Це викликало в мене інтерес до інновацій та нових можливостей у сфері онлайн-навчання.Зараз спеціалізуюся у веденні уроків за індивідуальною програмою. Для мене важливо підлаштовувати кожен урок під рівень та потреби моїх учнів, створюючи комфортну та стимулюючу атмосферу для навчання.Завжди прагну вивчати щось нове. Навчання для мене — постійний процес, і я знаходжу радість у вдосконаленні своїх навичок та використанні новітніх методик у викладанні.Я- гнучка в плануванні та проведенні уроків викладачка, завжди готова пристосуватися до змін та вносити індивідуальні корективи в програму для досягнення оптимальних результатів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: