Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Віта

Головний технолог харчової промисловості

Рассматривает должности:
Головний технолог харчової промисловості, Директор харчової промисловості
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Одесса, Ровно, Ужгород, Харьков, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

СИЧ ВІТА СЕРГІЇВНА

Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Моє портфоліо: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Професійні компетенції
Професійне знання технології виробництва і переробки м'ясної продукції; м'ясних та м'ясо-рослинних консерв; кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, бісквіти, тістечка моті); перші та другі страви у реторт/дой паках, соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом); томатні (борщові) заправки; кетчупи; аджика; фруктові наповнювачі (для морозива, круасанів, кондитерських виробів); йогурти; грінки\снеки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки, овочева пудра); продукти з імбиром; рідкі чаї; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морських водоростів/капусти, напівфабрикати у тісті, випічка заморожена.

Основні обов’язки і досягнення:

Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік.
Впровадження нових технологій, а при необхідності - створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проектів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;
Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; навички управління проектами; ділове лідерство.

Досвід роботи (закордонні проекти)
Проектування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р;
Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р.
Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка)
м. Ташкент, Узбекистан 2023р.
Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур - м. Суха́р, ОАЕ 2024р.
Проектування кондитерского цеху, розробка документації, підбір обладнання, рецептурні проекти з цукрового печива – Польща, м. Стальова Воля, 2024р

Досвід роботи (Україна)
Понад 20 років у харчовій промисловості з профільною освітою
Проекти в Україні, понад двадцять п'ять, у різних харчових напрямках.

Посада: Головний технолог
ТМ «Misso» м. Київ
Період роботи: з 11. 2023р по теперішній час
Виробництво цукерок, батончиків з горіхово-фруктових мас, глазурування шоколадом сухофруктів, фасовка горіхів, сухофруктів, мікси з них.

Посада: Головний технолог (проектна робота)
Період роботи: 2022 - 2023р.р.
м. Дніпро (консерви, перші, другі страви у реторт; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації.
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2017 – 2022 р.р.
Назва організації: ТОВ «Чарівна Мозаїка» м. Харьков (кондитерські вироби: печиво)
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2015 – 2017 р.р.
Найменування організації: ТОВ «ВП Роганський м'ясокомбінат»
м. Харків (переробка м'ясної сировини)
Посада: Керівник регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства МО України
Період роботи: 2003 - 2015 р.р.
Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ, м. Харків.
Посадові обов'язки та досягнення:
Контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів і готових продуктів (органолептика, фізико-хімічні дослідження, бактеріологія) на території п'яти областей.
Контроль якості зберігання та використання сировини, н/ф та ГП.

Освіта вища:
Учбовий заклад: ХЗВА, ХМУ
Технолог харчової промисловості
Лікар санітарної якості продуктів тваринного і рослинного походження.

Курси підвищення кваліфікації:
2015р, м. Київ
«Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження»
2023 рік, м. Київ
«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

Додаткова інформація:
Дата народження: 12.10.1974р.
Проживаю у м. Київ
Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.

ПОСЛУГИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Розробка технологічної/технічної документації, рецептур, ТУ, ТІ, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві (аудит), підбір обладнання, допоможу з плануванням виробничих приміщень тощо (додаткова інформація за посиланням в портфоліо: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Проживаю і працюю у м. Київ (маю постійне місце роботи), працюю віддалено або на проектах, за потреби виїзджаю на виробництво.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: