Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024 Файл

Микола

Спортивний аналітик

Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Огризько Микола Олексійович

Особисті данні:
Дата народження : 24 квітня 1985 р.
Сімейний стан: одружений, маю сина
Домашня адреса: 02068, м. Київ, вул. Драгоманова 12, кв. 151
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта : вища Полтавський Університет Споживчої Кооперації України 2002-2007рр.
Спеціальність : Експерт товарознавець в митній справі
Друга Вища : Полтавський інститут економіки та права вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» 20011-2015рр.
Спеціальність : Правознавство

Досвід роботи та професійні вміння:
2007 по 2008рр.
ПАТ КБ «ПриватБанк» ( Спеціаліст відділу Авто в кредит)
Посада: Спеціаліст відділу Авто в кредит. Пошук нових клієнтів, проведення переговорів та видача Авто в кредит, БУ авто в кредит, кредит по схемі Trade-In. Пошук клієнтів, доставка Авто клієнтам, проведення реєстрації Авто, підготовка та підписання відповідних договорів.

2008 по 2009рр.
ПП «Матюшенко» (Продаж ваучерів поповнень мобільних операторів, продаж товарів снекової групи).
Посада : торговий представник Полтавська та Харківська областей. Проведення переговорів та пошук нових клієнтів для реалізації товарів, заключення договорів на продаж товарів під реалізацію. Ведення бази клієнтів.

2009 по 2010рр.
ТОВ «Українська Колекторська Група» ( Погашення проблемної заборгованості)
Посада: Аналітик Юридичного відділу по роботі зі Страховими компаніями, контроль погашення заборгованості по регресним справам, підготовка аналізу роботи відділу та в розрізі кожного Юриста, переговори зі Страховими компаніями партнерами, проведення зустрічей зі Страховими компаніями партнерами, відповідальна особа по всім договорам, Планування та аналізи роботи відділу на майбутні періоди.

2010 по 2012рр.
ТОВ «Універсальна Колекторська Група» (Погашення проблемної заборгованості)
Посада : Замісник виконавчого Директора. Аналіз та контроль роботи Юридичного та мейлінгового відділів, проведення нарад по роботі відділів, планування та стратегія роботи відділів для підвищення максимальної продуктивності роботи. Пошук та залучення нових партнерів для роботи, пошук та покупка факторингових договорів.
Робота з базами пошуку телефонів та любих контактних відомостей про боржників.

2014 по 2016рр.
ТОВ «Агентство НЕОС» (Діяльність у сфері права, надання інших інформаційних послуг, н. в. і. у., консультування з питань комерційної діяльності й керування, дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки).
Посада: Засновник та Директор, пошук нових партнерів, робота з діючими партнерами.
Контроль та розвиток роботи компанії для забезпечення максимально прибутку та репутації.
2017 по 2019рр.
ТОВ «Гера Груп»
(Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність, діяльність інформаційних агентств (основний),надання інших інформаційних послуг, н. в. і. у., діяльність у сфері права)
Посада: Засновник та Директор, пошук нових партнерів, робота з діючими партнерами.
Контроль та розвиток роботи компанії для забезпечення максимально прибутку та репутації.

2012 по 2017рр.
Займався з 3-ма друзями Бонус Хантерством.
(Відігрівання бонусів за першу реєстрацію на зарубіжних букмекерських конторах, працював по Англії, Німеччині, Голландії, Росії, Австрії, Угорщині, Ірландії)
Працювали два роки після чого створили свою компанію по Бонус Хантерству, штат налічував близько 40 людей в різних державах світу. Посаду займав оперативний Директор, слідкував за процесом відігрівання бонусів від реєстрації до виводу коштів на платіжні системи. Розробив новий вид відігрівання який не потребував задіяння великих коштів на БК Betfair. Також займався Вилками з цими ж букмекерськими акаунтами, також на той час самостійно знайшов ринок по вилкам який не потребував сканера вилок, а можливо було ловити вилки виключно в лайві без великих затрат. Але працював лише рік так як закрилися БК основні для України, також займався пошуком покупки дропів документів для Вилок.
У 2017 році ми закрили компанію.
У 2017 році пішов працювати с другою групою по Бонус Хантерству, займав посаду керівника групи по Англії. Потім перейшов до відділу розвитку, аналіз нових держав на предмет роботи з ними, пошук платіжних систем, схема роботи. Повністю аналіз нового ринка від реєстрації до виводу коштів на платіжні системи. Також повний спектр по верифікації акаунтів, покупка документів від дропів так і відрисовка документів для БК.

З 2019 і на даний час працюю сам на себе по Англії, але об’єм карт не дозволяє реалізувати всі можливості та бажання. Також розробляю самостійно схему прибутку через капперство, є багато ідей як можливо отримати прибуток по БК на дистанції.
На даний момент являюсь Приватним Підприємцем.

Додаткова інформація :
Водійське посвідчення категорії «В» стаж з 2007 року,
Особисте авто.
Готовий до відряджень.
Маю заграничний біометричний паспорт.
Досвідчений користувач Word, Exсel, Internet, біржа Betfair.
Хобі : футбол, волейбол, бокс, настільний теніс. Відвідую спортивну залу секцію Боксу.

Особисті якості : Стресостійкість, цілеспрямованість, відповідальність за поставлені задачі, пунктуальність, комунікабельність, допитливість. Маю аналітичний склад розуму, вміння роботи над помилками. Вміння вести переговори, легко іду на контакт, старанний. Завжди готовий до тяжкої праці. Готовий оволодіти новими знаннями та приносити користь компанії.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: