Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 мая 2024 PRO

Олег

Інженер-механік

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний інженер, Керівник групи МТВ

с 05.2022 по наст. время (2 года 1 месяц)
ENCONCEPT, Вся Україна (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проект «Будівництво ТЕС (теплової електричної станції) 440 МВт»
Розробка 3D моделі у програмі Smart 3D. Розробка компонування допоміжного обладнання Головного корпусу. Компонування трубопроводів пари високого тиску, холодного пром-перегріву, гарячого пром-перегріву та пари низького тиску. Підготовка ізометричних креслень для розрахунку трубопроводів на компенсацію температурних розширень в програмі CAESAR II. Підбір опорних конструкцій фірми LISEGA за навантаженнями отриманими після розрахунку. Підготовка завдань для суміжних відділів.
Компонування обладнання та трубопроводів систем підігріву повітря компресора газової турбіни. Підготовка документації для випуску (креслення, ізометричні креслення, специфікацій, відомості обсягів робіт). Розгляд зауважень щодо проектної документації. Розробка ескізів обладнання для опитувальних листів.

Інженер I-ї категорії, Провідний інженер

с 05.2015 по 02.2022 (6 лет 9 месяцев)
ЧАО "СЕВЕРОДОНЕЦКИЙ ОРГХИМ", Сєвєродонецьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка 3D моделі у програмі AVEVA PDMS. Компонування обладнання та трубопроводів за титулом 600/18.1 Головна естакада. Розгляд зауважень щодо проектної документації. Здійснення авторського нагляду за будівництвом об'єкта, що проектується.
Участь у зборі вихідних даних для проектування. Розробка базового проекту. Розробка 3D моделі у програмі AVEVA PDMS. Компонування обладнання та трубопроводів на етажерці та проміжній естакаді. Підготовка робочої документації по вузлу виділення аміаку з танкових газів (креслень планів та розрізів, ізометричних креслень, специфікацій).
Обладнання причалу для відвантаження пропану, бутану та С5+ (конденсату) у танкери. Розміщення завантажувальних рукавів, вимірювальних станцій, арматурних вузлів та трубопровідної обв'язки на причалі №6.
Виробництво амонію сульфату, NPK, DAP, MAP. Склад рідкого аміаку місткістю до 5000 тон. Розробка 3D-моделі зовнішньої установки АВО та залізничної естакади зливу/наливу аміаку в програмі AVEVA PDMS. Компонування обладнання. Підготовка та видача завдань для суміжних відділів.

Інженер II-ї категорії, Інженер I-ї категорії

с 11.2013 по 05.2015 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "СЄВЄРОДОНЕЦЬКНАФТОХІМПРОЕКТ", Сєвєродонецьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робочий проект. Розробка ЗD моделі колонного, насосного, теплообмінного обладнання та АВО та їх трубопровідної обв'язки у програмі AVEVA PDMS з розробкою майданчиків їх обслуговування, виконання умов механізації робіт; підготовка та видача завдань суміжним відділам, робота з суміжниками за погодженням документації; узгодження конструкторської документації обладнання від заводів-виробників.

Інженер III-ї категорії

с 06.2012 по 11.2013 (1 год 5 месяцев)
ТОВ Науково-дослідницький проектний інститут "Нафтогазохімії", Сєвєродонецьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робочий проект. Розробка ЗD моделі насосного, теплообмінного обладнання та їх трубопровідної обв'язки у програмі AVEVA PDS; підготовка та видача завдань будівельному відділу; узгодження конструкторської документації обладнання від заводів-виробників; виведення ізометричних креслень.
«Облаштування термокарстового газоконденсатного родовища на період промислової експлуатації. Майданчикові об'єкти». Установка НТС (низькотемпературна сепарація газу). Обв'язування сепараторів турбодетандерного блоку, арматурних блоків; узгодження обладнання заводів-виробників блокового постачання; участь у складанні бази даних проекту у програмі AVEVA PDMS; проектування трубопровідної естакади; розрахунок та аналіз трубопроводів на міцність у програмі СТАРТ; оформлення монтажних креслень; складання специфікації обладнання, виробів та матеріалів.

Інженер-конструктор III категорії

с 05.2011 по 06.2012 (1 год 1 месяц)
ПРАТ "Лисичанська нафтова інвестиційна компанія", Лисичанськ (Гірнича промисловість)

Монтаж перемикаючих пристроїв на СППК колон цеху №2 каталітичного крекінгу.
Прив'язка станції дозування реагентів на БОВ-1, БОВ-2, БОВ-3
Монтаж лінії очищеного дизельного палива (10ppm) з установки ЛЧ24/2000 цеху №2 до резервуарного парку ССДТ.
Винесення на поверхню підземних ділянок трубопроводів, резервуарного парку світлих нафтопродуктів.

Машиніст технологічних насосів 4-го розряду

с 04.2009 по 05.2011 (2 года 1 месяц)
ЗАТ "Лисичанська нафтова шнвестиційна компанія", Лисичанськ (Гірнича промисловість)

Технічне обслуговування та експлуатація відцентрових насосних агрегатів. Пуск та зупинка насосних агрегатів при виконанні технологічних операцій. Виведення в ремонт насосного обладнання.
Тимчасово виконуючий обов'язки начальника дільниці насосної темних нафтопродуктів. Участь в нарадах стосовно виконання планових ремонтних робіт. Узгодження технічної документації на проведення робіт підвищеної небезпеки.

Слюсар-ремонтник 4-го розряду

с 08.2007 по 04.2009 (1 год 8 месяцев)
ЗАТ Лисичанський склозавод "Пролетарій", Лисичанськ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Технічне обслуговування та ремонт технологічного обладнання (щокові дробарки, шарові млини, конвеєри, елеватори, змішувачі, сушильні барабани, ГПМ) згідно графіка ПВР.
Діагностика вузлів технологічного обладнання.
Забезпечення безаварійної роботи обладнання ділянки.
Тимчасово виконуючий майстра ділянки: призначення відповідальних за виконання робіт з обслуговування обладнання відповідно графіку ППР. Перевірка якості виконаної роботи. Складання денних графіків на виконання робіт.
Стажування інженер ПВР у відділ головного механіка.

Образование

Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля

Механічний, інженер-механік, обладнання хімічних виробництв та підприємств будівельних матеріалів, Сєвєродонецьк
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

Знания и навыки

Стресостійкість AutoCAD MS Office AvevaE3D Aveva PDMS 12.1 Водійські права кат. B Ремонт промислового обладнання ПС СТАРТ Відповідальність Caesar II GazCAD Пунктуальність Autodesk Inventor

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Инженер-механик
Львов, Киев, Хмельницкий

Инженер-механик
Львов, Винница , еще 4 города

Інженер-механік
Львов

Інженер-механік
Львов, Николаев (Львовская обл.), Стрый

Інженер-механік, метролог
Львов, Винница , еще 5 городов

Головний інженер, механік
65000 грн, Львов, Днепр , еще 6 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: