Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 декабря 2023 Файл

Катерина

Фахівець з бронювання

Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Катерина Лапшина
Вік: 26
Мови: українська, англійська
Освіта: Вища ( ЧНУ ім. Юрія Федьковича )
Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

2015 - 2020 - журналіст редакції StudLife (Чернівці). Написання оригінальних статей англійською мовою у друковане і електронне видання журналу. Теми актуальні для молоді та студентства.

2016 - 2017 - написання та переклад статей на порталах Bonprix та European Fashion. Тексти про одяг, моду, загальне оформлення сайту під стандарти європейського споживача.

2016 - 2018 - радіоведуча та журналіст радіохвилі StudWave. У обов‘язки входило проведення прямих ефірів (соло та з іншими ведучими), взяття інтерв‘ю у цікавих місцевих діячів, написання власної програми за обраною тематикою (у моєму випадку рекомендації художньої літератури).

2018 - 2019 - створення субтитрів для роликів на YouTube на основі фріланс. Жанри подорожі та лайфстайл. Переклад текстів на слух з англійської на українську мови.

2018 - 2020 - синхронний переклад англомовних гостей країни, безпосередня робота з іноземцями, супровід їх на міські заходи та допомога у спілкуванні з україномовними громадянами.

2019 - 2020 - журналіст газети та інтернет - порталу RIA «20 Хвилин» (Вінниця). Написання статей на різноманітні актуальні теми та новини, відвідування заходів та написання репортажів, взяття інтерв‘ю, опис новин з місця подій. Постійне спілкування з різними людьми та знаходження у центрі подій, опрацювання великих обсягів інформації у мінімальну кількість часу.

2021 - переклади на основі фріланс на різних інтернет платформах. Серед них переклад реклами, документів, наукових статей, художніх есе та новел. Жанри романтика та жахи, дитяча література.

2022-2023 - редактор технічних текстів англійською мовою на ігрових казино порталах. У мої обов’язки входило керування десятком копірайтерів, контролювання їх робочих процесів, перевірка і редагування написаних та перекладених текстів українською та англійською мовами.

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: