Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 мая 2024 Файл

Анастасія

Менеджер, координатор проєктів (заходи, освіта, екологія, здоров'я)

Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Бондар Анастасія Олексіївна
Дата народження:26.01.1992
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта
З 2013 по 2015 - Університет КРОК, Науково-учбовий Інститут менеджменту безпеки. Професіонал з фінансово-економічної безпеки.
З 2011 по 2013 - Університет КРОК, Науково-учбовий Інститут інформаційних та комунікаційних технологій. Спеціаліст з інформаційних технологій.
З 2007 по 2011 - Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету КРОК. Технік-програміст, молодший спеціаліст.
Досвід роботи
З 01.2024 – Організатор серії тренінгів в рамках інформаційно-просвітницької кампанії для надавачів освітніх послуг, щодо вироблення життєвих навичок з питань води, гігієни, санітарії та менструальної гігієни за підтримки UNICEF Ukraine.
24-29.01.2024 – Керівник виїзного табору (36 дітей, 6 супроводжуючих) – проект "Психосоціальна реабілітація та розвиток дітей, батьків та педагогів з деокупованих регіонів України" за підтримки Центральної агенції з управління проєктами Литовської Республіки, Фонду з розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги Литовської Республіки, громадської спілки "Центр сталого розвитку та інновацій", Програми малих грантів ПРООН/ГЕФ.
07.2022 – 09.2022 - Експерт проекту - Літня школа «Чернігів - це Ми!» Благодійного фонду «Голоси дітей».
06.2021 – 04.2022 - Координатор проекту - «Кращі практики зеленого відновлення в умовах СOVID-19 для громад» Програми малих грантів/ПРООН ГЕФ.
04.2021 – Організатор екологічної акції, Спікер – Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціативі: креативні НЕ конференціі» на базі Університету економіки і права КРОК під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО
З 08.2019 по нині – ФОП – виробництво, роздрібна торгівля, консультаційні послуги
З 02.2016 по 04.2017 – Всеукраїнська газета «Розвиток та довкілля». Керівник відділу дизайну
З 10.2020 – Член Молодіжної дорадчої групи Програми малих грантів/ПРООН ГЕФ
З 06.2014 по нині – ГО «Екологічне майбутнє» - Голова ГО
З 07.2014 по 10.2014 – Студія меблів "Платінір". Дизайнер меблів
З 11.2013 по 12.2013 – Виробнича компанія Stella Flex. Дизайнер-графік
З 04.2012 по нині – Sujok Italia. Дизайнер-верстальник, ілюстратор
З 09.2011 по 12.2019 – Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління. Провідний спеціаліст відділу кадрового та документального забезпечення

Курси /тренінги /отриманні сертифікати
10.2023 – Експерт - Тренінг «Психологічна підтримка освітян: сучасні виклики освітнього середовища».
09.2023 – Експерт - Майстерні психологічної реабілітації «Пізнаймо місто Лева разом».
06.2023 – Експерт - Тренінг для молоді з питань проектного менеджменту, звітності та особливостей реалізації молодіжних екологічних ініціатив. Проект «Молодіжна кліматична платформа» ПМГ ПРООН ГЕФ.
03.2023 – Експерт - Тренінг "Освіта для сталого розвитку: інтерактивні вправи та ігри для просування ЦСР серед молоді". Проєкт ПМГ ПРООН/ГЕФ «Раннє відновлення у співпраці з Центром безпеки та розвитку через інтеграцію енерго- та ресурсозбереження в сталу життєдіяльність громади».
02.2023 – Учасник конференції, спікер - Міжнародна конференція з розповсюдження результатів проєкту Erasmus+ «CLIMAN» Climan International Highlight Event «Екологізація сучасного освітнього простору: основні вектори інноваційної трансформації та шляхи їх впровадження».
02.2021-07.2021 – Учасник Школи соціального лідерства 2021 в складі команди «Розвиток та партнерство»
09.2020-10.2020 – Комплексний навчальний онлайн-захід Digital Bridge 2.0
09.2020 – Учасник всеукраїнського екологічного форуму "The european green deal: виклики для України. Кругова економіка", м. Переяслaв
09.2018-02.2019 – курси англійської мови Anomaly English project А2-1
10.2018 – Учасник II Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми екології та еволюції екосистем в умовах трансформованого середовища, м. Чернігів
07.2016 – Учасник - Тренінг з управління проектами, які адмініструються Програмою малих грантів ПРООН/ГЕФ, смт. Іванків
02.2015 – Курс з підвищення кваліфікації «Стратегічне планування регіональної екологічної політики», м. Київ
Знання і навички
• Пунктуальність, Відповідальність, Організованість, Проактивність
• Організація заходів, Організація екологічних акцій, Організація семінарів, Організація кейтерингу, Організація фото-відео зйомки на заходах, Ведення звітності
• Проведення тренінгів, Проведення майстер-класів для дітей, Супровід групи дітей, Проведення екологічних ігор
• Управління виробництвом, Управління проєктами, Ведення переговорів, Закупівля обладнання, Співпраця з підрядниками, Контроль якості, Контроль залишків, Оптимізація, Систематизація
• MS Word, Excel, PowerPoint, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Reader, Canva, VN.
• Підготовка друкованих матеріалів для заходів, Підготовка презентацій, Графічний дизайн, Поліграфічний дизайн, Розробка дизайну банерів, Верстання книжок, Розробка дизайну етикеток, Дизайн презентацій, Відеомонтаж, Відеозйомка, Створення відеоконтенту для соц.мереж
• Водійські права кат. B, власне авто
• Мови: Українська ─ вільно, Російська ─ вільно, Англійська ─ початковий

Додаткова інформація
Маю 13 років досвіду у проектній діяльності. Пройшла шлях від волонтера, що ставить банери до організатора заходів, координатора проекту, тренера.
Маю власну справу з виробництва і оптово-роздрібної торгівлі (натуральне вегетаріанське мило), яку перевела у хоббі.
Наразі шукаю стабільне місце роботи, де буду впевнена в рівні щомісячного доходу з можливістю кар’єрного росту. Готова почати в новій компанії з помічника координатора заходів, помічника проектного менеджера. Десь на стику сфер діяльності, в яких маю класний досвід.
Розумію, що для якісної командної роботи варто знаходитись поруч в офісі і це дає результат 1+1=3, але для виконання точкових задач, що потребують концентрації - ефективніше працюю з дому.
Я – людина-швейцарський ніж. Чомусь до мене звертаються, коли вже “все пропало” в будь-якій сфері. Так, я можу і намалювати якісно, і домовитись на найкращих умовах з вечора на завтра, і розібратись із технікою, і розробити проект для ремонту приміщення, і на місці вирішити термінові питання… Та по своїй волі зазвичай планую все якісно завчасно. Що тут говорити - я здаю звіт ФОП і плачу податки у перший день нового кварталу. Отже, шукаю команду однодумців, які працюють за тими ж принципами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: