Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Анастасія

Еколог, інженер з охорони навколишнього середовища, 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер, розробник екологічної документації (Стажування)

с 09.2023 по 10.2023 (1 месяц)
ТОВ "НП "Експертний центр", Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Обов'язки:
Написання окремих розділів звіту оцінки впливу на довкілля (ОВД) згідно наданої Замовником інформації;
Уточнювати деталі об'єкту планованої діяльності у замовника, складати зрозуміле ТЗ на інформацію у вигляді анкети для заповнення;
Написання Повідомлення про оцінку впливу на довкілля;
Написання листів-запитів на отримання інформації необхідної для заповнення звіту з ОВД: про клімат, об'єкти культурної спадщини, природно-заповідного фонду та смарагдової мережі, про фонові концентрації забруднюючих речовин, тощо.
Досягнення:
Оволоділа базовими навичками роботи з програмним продуктом AutoCAD Autodesk, необхідниими для створення карт-схем території об'єкту планованої діяльності;
Оволоділа термінологією та знаннями з оцінки впливу на довкілля об'єктів лісокористування, закріпила отримані знання написанням окремих розділів звіту ОВД;
Поглибила наявні знання у галузі функціонування автозаправних комплексів під час написання більшої частини звіту з ОВД;
Отримала практичний досвід застосування методик обрахунків утворення викидів, стоків та відходів під час будівельних робіт та експлуатації об'єкту планової діяльності, що є необхідними для написання підрозділу 1.5.

Еколог

с 03.2023 по 04.2023 (1 месяц)
ТОВ "Укр-Группроект", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Повний супровід і проведення стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації:

1) збір данних про об'єкт впровадження проекту містобудівної документації, із використанням всіх відомостей про територію. Формування і надсилання листів запитів у відоства державного управління (Міндовкілля, державні адміністрації областей, міст; селищні ради)

2) Підготовка до друку повідомлень у ЗМІ, що передбачені процедурою підготовки звіту ОВД

3) Аналіз впливу проектованої діяльності на природне середовище, біорізноманіття та здоров'я людей на основі державних та ратифікованих міжнародних стандартів, нормативів та правил.

4) Обгрунтування додаткових заходів для забезпечення дотримання законодавства, а також забезпечення безпеки під час впровадження планової діяльності.

5) Додаткові консультації органів місцевої влади щодо процедури стратегічної екологічної оцінки.

За час стажування підготувала один звіт СЕО, а також виконала підготовчі етапи для укладання звітів для ще _ окремих об'єктів серед яких зокрема СЕО для: 15 ГенПланів, 2 Детальні плани території
та 1 Комплексного плану.

Інженер І категорії

с 02.2020 по 09.2020 (7 месяцев)
ДУ "Інститут геохімії навколишнього середовища НАН" України, Київ (Освіта, наука)

Пошук та аналіз наукових праць від відчізняних та зарубіжних фахівців у сфері екології за певною тематикою: охорона навколишнього середовища, забруднення атмосферного повітря. Написання власних наукових робіт, участь у наукових конференціях

Інженер з охорони праці

с 08.2019 по 02.2020 (6 месяцев)
ВАТ "Меридіан" ім. С.П. Корольова, Київ (Машинобудування)

створення проектів документів з охорони праці, зокрема наказів, інструкцій, розпоряджень тощо; моніторинг прияняття нових НПА з охорони праці та забеспечення роботи відділу та підприємства на основі цих НПА; проведення вступних інструктажів з охорони праці, формування заяв в Держпраці з питань охорони праці (проведення атестації робочих місць, медоглядів, дозволів на ремонт та експлуатацію обладнання); організація і проведення навчання та атестації робітників з охорони праці; моніторинг термінів дії інструкцій з охорони праці, підготовка проектів інструкцій, термін дії яких скінчився; вирішення нетрівальних завдань з питань охорони праці та екології, що виникають на підприємстві.

Стажування з охорони навколишнього середовища: створення проектів наказів та разпоряджень з поводження з новими типами відходів виробництва; забір, підготування та транспортування проб стічних вод підприємства до лабораторій; аналіз сучасних методик та методів модернізації устаткування та виробничого процесу підприємства підприємства.

Участь у внутрішньому аудиті підприємства за напрямками охорона праці та охорона навколишнього середовища, в тому числі: оцінка небезпечних факторів виробництва, порушення законодавства України з питань охорони праці та охорони навколишнього середовища, поводження з відходами; проведення консультацій з цих питань із начальниками підрозділів, майстрами та робітниками, забезпечення останніх необхідними матеріалами, інформаційними стендами; контроль за додержанням на території дільниць та відділів за виконанням нормативів з охорони праці, освітлення приміщень, пожежної безпеки, тощо.

Інженер з екологічної безпеки

с 10.2018 по 08.2019 (10 месяцев)
Енергія-Сервіс(Київський завод високовольтної апаратури), Київ (Енергетика)

Дослідження міжнародного та відчизняного досвіду, його впровадження на підприємстві; участь у розробці звітів з охорони навколишнього середовища; оптимізація виробничих процесів, приведення їх до вимог стандартів серій ISO9000.

Стажер

с 08.2016 по 09.2017 (1 год 1 месяц)
НЕЦУ, Київ (Освіта, наука)

Обов'язки: пошук інформації щодо стану довкілля, розвитку транспортної інфраструктури у місті Києві, проведення досліджень екологічного стану міста Києва, популяризація екологічного мислення, поширення екологічної освіти.
Досягнення: навчилась роботі в колективі, збирати, накопичувати та аналізувати інформацію отриману в ході роботи; отримала досвід у проектуванні дій спрямованих на поширення екологічної політики в Україні, а також щодо організації і проведення акцій, створення маніфестів,тощо.

Стажер

с 06.2016 по 07.2016 (1 месяц)
Національний еколого-натуралістичний центр, Київ (Освіта, наука)

Організація та проведення освітницьких заходів для дітей, облагороджування території дендропарку "Юнатівський".

Образование

Національний авіаційний університет

Факультет екологічної безпеки, інженерії та технологій; 101 "Екологія", Київ
Высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Навчаюся за освітньою-науковою програмою здобувача кваліфікації "Доктор філософії" (Philosophy Doctor, PhD) за спеціальністю Екологія, Пишу дисертаційну роботу за темою: Удосконалення системи екологічного управління cтану атмосфери техногенних територій під час надзвичайних ситуацій

Національний авіаційний університет

Навчально-науковий інститут екологічної безпеки, Екологія 101, Київ
Высшее, с 2018 по 2020 (1 год 6 месяцев)

Магістратура, спеціалізація 101 "Екологія"

Національний авіаційний університет

Інститут екологічної безпеки; Екологія 101; Екологія та охорона навколишнього природного середовища, Київ
Высшее, с 2014 по 2018 (4 года)

Інженер-еколог - спеціаліст з охорони довкілля, повинен розумітися у законодавстві держави, нормах, лімітах, а також стандартах укладання професійної документації; добре розуміється на наукових аспектах охорони навколишнього природного середовища, допомагає країні та світу встати на шлях сталого розвитку. Диплом Національного авіаційного університет, а зокрема і Інституту екологічної безпеки катується у більшості європейських країн(крім власне України). Під час навчання студентів знайомлять з особливостями основних процедур, які виконуються на посаді інженера з екології, а також з структурою діючого екологічного законодавства України.

Дополнительное образование и сертификаты

Сертифікат "Цифрограм 2.0 для громадян". Рівень цифрової грамотності - Високий С1

2021, 12 жовтня
Сертификат

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook Mathcad MS Paint Комунікабельність Швидке освоєння комп'ютерних програм Швидко опановую нове Робота з вимірювальними пристроями: дозиметри, шумомери Креативність Уміння аналізувати Ведення звітності Програмні засоби Google Налаштування ПК Уміння користуватись оргтехнікою Цифрова грамотність Грамотна усна та письмова мова Написання наукових статей Швидкий набір тексту Логічне мислення Системний аналіз Знання трудового законодавства Знання законодавства України Знання ДСанПіН Знання ДБН Знання стандартів ISO Google Workspace Аудит з промислової безпеки Податкове планування Охорона праці на виробництві Контроль пожежної безпеки Наполегливість Взаємодія з держорганами Проходження перевірок контролюючими органами

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Маю декілька додаткових сертифікатів щодо охорони праці та пожежної безпеки підприємства.

Маю декілька наукових публікації, зокрема, у Scopus, а також досвід проведення наукових досліджень, аналізу великих обсягів даних різними засобами (MS Office, MathCAD, Maple, Python).
Особливо цікавлять: наукоємні техніко-інженерні проекти в сфері альтернативної енергетики, очисного устаткування для промисловості, а також новітні технології агропромислового комплексу та транспортної сфер господарства.


Цікавлять вакансії у галузі екології, раціонального природокористування, промислової безпеки, охорони праці, пожежної та техногенної безпеки.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: