Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2024 Файл

Іван

Бар-менеджер

Возраст:
34 года
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Кременчуг, Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 1 страницу.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Багрійчук Іван Миколайович
31 травня 1989 року народження.
М. Полтава. Вул. Б. Хмельницького 7, кВ 223. Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна адреса : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль
Пошук нових можливостей для вигіднішого і доцільнішого застосування свого досвіду і навичок, пошук нових можливостей професійного зростання і розвитку.
досвід роботи у сфері більше 15 років
Турбіна (боулінг клуб)
Бармен 2009-2010 рік
 Контроль роботи бару, впровадження і контроль сервісу, інвентаризація, приготування напоїв і коктейлів.
Double whiskey (ресторан)
Бармен 2011-2012 рік
 Контроль роботи бару, інвентаризація, приготування напоїв і коктейлів, складання коктейльної карти, робота з постачальниками, підвищення кваліфікаційних навичок.
Робін Гуд (нічний клуб)
Бармен -2012 рік
 Контроль роботи бару, інвентаризація, робота з асортиментом меню і коктейлів, контактна барна стійка флейринг.
Руставелі (Кафе-бар)
Старший бармен 2012-2013 рік
 Відкриття ресторану, після зміни концепції. Організація безперебійної роботи бару. Робота з постачальниками. Складання винної карти. Підбір персоналу. Навчання персоналу. Контроль. Меню. Ведення усієї документації в комп’ютерній системі обліку (інвентаризації, введення накладних, списання, калькуляція і тому подібне)
Беріг (база відпочинку)
Офіціант, Бармен, Адміністратор 2013-2015 рік
 Обслуговування гостей, контроль роботи бару ресторану, робота з персоналом, приготування коктейлів робота з постачальниками і оновлення меню, інвентаризація бару і ресторану, робота з графіками, тренінги для персоналу.
Явір (Кафе)
Керівник-адміністратор 2016-2017 рік
 Організація роботи Кафе, повна організація бару, закупівля устаткування, посуду, інвентаря, робота з бухгалтерією, складання тих. Карт., підбір, навчання і тренінг персоналу, робота з графіками, інвентаризація, розрахунок і дотримання бюджету, прийом товару, розрахунок з постачальниками контроль роботи персоналу закладу, підрахунок і розрахунок заробітної плати співробітникам.
Fish & Fusion (гастрономічний ресторан)
Бармен, старший бармен. 2017-2018 рік
Приготування і складання різноманітних коктейлів, досвід розробки нових коктейлів, Приготування унікальних молекулярних коктейлів, миксология, складання закупівель, замовлення спиртних і інших напоїв, посуду, барного інвентаря.
Relax Park Verholy ( комплекс)
Бармен 2017-2019 рік
 прийом і зберігання барной продукції, робота з гостями, приготування і подання змішаних напоїв, історія і технологія виготовлення алкогольних напоїв світу, правила використання бару, правила подання і етикет, основи міксології
, класичні коктейлі і «твісти», флейринг.
Il Decameron (luxury hotel)
Старший бармен 2019-2020 рік
 Розробка алкогольного і безалкогольного меню. Розробка коктейльного і сезонного меню. Постійне оновлення бару новими видами алкогольних напоїв виходячи з переваг гостей. Ведення контролю і обліку переміщень алкоголю. Фудпейринг.
Timo (доставка їжі)
Керуючий, співвласник 2020 рік
• Управління закладом, планування бюджету, навчання співробітників, ведення контролю і бухгалтерського обліку, стандартизація та інше.
Мис Доброї Надії (sport and resort hotel)
Бар-менеджер 2020-2021 рік
Розробка алкогольного і безалкогольного меню, винних карт. Розробка коктейльного і сезонного меню. Постійне оновлення бару новими видами алкогольних напоїв виходячи з переваг гостей. Ведення контролю і обліку переміщень алкоголю. Контроль роботи трьох барів, підбір і навчені персоналу з шести чоловік, чек листи, стандарти роботи, тестування. Робота з корпоративними клієнтами, формування спец пропозицій. Залучення і підписання договорів з постачальниками, структура і опис концепції барів.
Компанія Synergy Group (Одеса)
Ресторан Reef (ресторан концерт хол)
Бармен, Старший Бармен 2021-2022 рік
Розробка алкогольного і безалкогольного меню, винних карт. Розробка коктейльного і сезонного меню. Постійне оновлення бару новими видами алкогольних напоїв виходячи з переваг гостей. Ведення контролю і обліку переміщень алкоголю. Участь у тренінгах компанії та комунікація з іншими ресторанами та проектами.
Synergy Fitness (іноваційний фітнес клуб преміум класу)
Бар менеджер проекту 2022 рік
Розробка спеціальних пропозицій у фітнес клуб, робота з трьома локаціями різного формату, участь у бізнес процесах, аналіз доходів та затрат, комунікація з партнерами у форматі B2B, Керування етапами поточного великого проекту, проектування та запуск локацій. Аналіз ринку та конкурентів для визначення нових можливостей розвитку. Виконання планових бізнес-показників, Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану, спілкування з Гостями
Взаємодія з контролюючими органами.Контроль дотримання стандартів HACCP. Збільшення продажів, прибутку, продуктивності проєкту, підбір та навчання персоналу, звітність по встановленим стандартам компанії. Бухгалтерський облік в 1С.
Глухоиань (готельно розважальний комплекс)
Адміністратор 2023 рік
Стажувати новачків, професійно розвивати команду офіціантів (аналізувати помилки та надавати зворотній зв’язок офіціантам щодо якості обслуговування Гостя) Організовувати та контролювати роботу офіціантів (складати графіки виходу на роботу, приймати участь в управлінні командою) Контролювати організацію роботи залу ресторану. Організовувати банкети для Гостей. Працювати з обліковими програмами, складати необхідну звітність. Контролювати ведення та облік каси. Виконувати службові доручення Директора ресторану
Освіта
Неповне вище
Полтавський Аграрний Коледж управління і права ПДАА
Денна форма навчання, з 2006 по 2010г.
Юрист, секретар референт.
знання та навички
•  Складання тренінгів, програм навчання персоналу компанії, проведення заходів по адаптації нових співробітників, навчання за внутрішніми стандартами компанії.
•  Знаю систему R – Keeper і інші‚ користувач комп’ютера і оргтехніки. Маю досвід роботи в якості бармена і офіціанта.
•  моніторинг ринку продукції і устаткування, переговори з постачальниками, ведення службової документації, звітність, складання технологічних карток.
• Керування рестораном, внутрішній аудит, організаційна структура, стратегічне планування, оцінка роботи та навчання співробітників на робочому місці.
• Складання алкогольної лінійки бару. Розробка унікальних (фірмових, під стилістику закладу) рецептур коктейлів.
• Знання історії і методів виробництва міцного алкоголю, володіння методами приготування коктейлів, уміння роботи з тех-картами.
• Здатність до навчання і роботи в команді, стресостійкість.
• Розробка і складання карт бару, сигарних, винних, кальянах карт, кавового меню.
• Володіння іноземними мовами : Російський – вільне володіння, Англійський – Pre – intermediate
• Комунікабельність, відповідальність, мобільність, організаторські здібності
Сертифікати
«З коханням до гостя»
Компанія «Ваш успіх» 2007 рік (центр кадрових та тренінгових технологій)
Помічник керівника, підприємства установи організації
ПДАКУП ПДАА 2008 рік
Керування Рестораном
Олександр Мусатов 2021 рік (в рамках підвищення кваліфікації кадрів Synergy)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Бариста
14000 грн, Харьков

Продавець-консультант, офіціант, бариста
12000 грн, Кременчуг

Бариста
Полтава

Бариста
Харьков

Бариста
Харьков

Бариста
Кременчуг

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: