- Файл
Дмитро
Директор ресторану
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10352603/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
ЛИТВИН ДМИТРО МИКОЛАЙОВИЧ
04.03.1983 р.н.
м.Київ
Тел. [
E-mail: [
Сімейний стан: одружений
Посада: директор ресторану
Освіта:
2003-2008 – Київский національний університет внутрішніх справ, факультет права та підприємництва, отримав кваліфікацію «юриста».
1989-2000 - ЗОШ м. Києва № 273.
Досвід роботи:
Торговий представник
З 1.08.2024 – Продаж не продовольча група товару.
Директор
З 1.04.2012 – 1.08.2024 відкриття ресторану, організація та контроль роботи
ФФ ТОВ « Релакс» Ресторан «Вернісаж», м. Фастів (ресторан-караоке)
Директор
З 1.04.2017 – 1.11.2020 відкриття ресторану, організація та контроль роботи
ІФ ТОВ «Релакс» Ресторан «Вернісаж», м.Ірпінь ( ресторан сімейного типу)
З 1.12.2018
ПФ ТОВ «Релакс» Бар «Діду», м.Київ (бар) відкриття закладу
З 1.09.2018
НФ ТОВ «Релакс» Ресторан «Веранда», м.Ніжин (ресторан) відкриття ресторану
1.08.2009 по 1.07.2012
ІФ ТОВ « Релакс» Кафе-Бар «Релакс», м.Ірпінь (Кафе-Бар) відновлення діяльності закладу, організація та контроль роботи
1.07.2010 по 1.12.2012
ТОВ «Корсар» Бар «Корсар», м.Ірпінь (Бар) відкриття, організація та контроль роботи
2005 - 2009 - ДП «Ельдорадо Лейже Компани». Профіль діятельності - Бар, казино. Адміністратор
2001 – 2005 - ДП «Ельдорадо Лейже Компани». Профіль діяльності - Бар, казино. Бармен.
Професійні навички:
Відкриття та організація роботи ресторану:
- контроль персонала
- підбір кадрів, проведение стажування
- закупівля товару
- работа з постачальниками
- облік товару (посуд, господарські товари)
- статистика продажу
- статистика цін
- облік касових операцій
- розвиток закладу
- звітність та рекомендації засновникам
- вивчення роботи конкурентів
- работа з клієнтами
- складання та оформлення меню
- контроль над дотриманням санітарних норм
- работа з контролюючими органами.
Додаткова інформація:
1. Знання комп’ютера: Word, Excel, Internet, R-kipper, StoreHouse
2. Наявність водійського посвідчення категорії В,С. Досвід водіння – 20 років. В наявності автомобіль.
Похожие кандидаты
-
Бариста, бармен, адміністратор кав'ярні, керуючий
Киев -
Керівник готельного комплексу
Киев -
Адміністратор, помічник керівника
Киев, Вишневое (Киевская обл.) -
Керівник служби ресторанного сервісу, мережі ресторанів
Киев, Львов , еще 3 города -
Керівник готельного комплексу
Киев, Нежин, Буковель -
Адміністратор кафе-ресторану, керуючий
Киев