Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 января 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10362939

Юрист

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний факультет, юрист
Неоконченное высшее, с 2021 по 2025 (4 года)

Знания и навыки

Організаторські здібності Здатність до навчання Креативність Уміння аналізувати Старанність Доброзичливість Уважність Комунікабельність Висока працездатність Пунктуальність Стресостійкість Адаптивність Впевненість Неконфліктність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

У період з 27.11.23 по 08.12.23 я мала можливість пройти практику в Київському апеляційному суді. Під час цієї практики я здобула цінний досвід та знання про внутрішню роботу суду. Це включало в себе спостереження та участь у різних аспектах судової діяльності.

Моя практика в суді дозволила мені набути розуміння того, як влаштована та функціонує судова система. Я мала можливість стежити за розглядом різних справ та побувати на судових засіданнях, а також брати участь у підготовці та аналізі судових документів.

Також, під час моєї практики, мені довелося працювати з різноманітними судовими документами. Це надзвичайно корисний досвід, який допоміг мені зрозуміти важливість точності та чіткості у юридичних документах та процедурах.

Я завжди готова навчатися новому і поглиблювати свої знання та навички. Відкритість до навчання є для мене важливим принципом у моєму житті та кар'єрному зростанні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: