Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 января 2024

Ярослав

Фізичний терапевт, реабілітолог, спеціаліст з відновлення, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фізичний терапевт, реабілітолог, спеціаліст з відновлення

с 12.2021 по наст. время (2 года 6 месяцев)
Приватний реабілітаційний центр (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Знания и навыки

Ведення медичної документації УХТ Фізіотерапія Кінезіотерапія Підвісні системи Консультація ФТ Індивідуальні заняття Заняття на тренажерах Реабілітація Фізична терапія Відновлення

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Про себе: я - фізичний терапевт, з досвідом роботи 3,5 роки. Освіту здобував в інституті фізичної культури, маю освіту бакалавра та магістра з напрямку «реабілітація». Працював півтора роки в державній реабілітаційній поліклініці на посаді помічника фізичного терапевта, інструктора з лікувальної фізкультури, інструктора з групових занять. Працював в дитячому реабілітаційному відділенні за напрямками дитяча реабілітація (ортопедія та неврологія). Паралельно вів реабілітаційну роботу у відділенні реабілітації для дорослих. Останні два роки працюю в приватному реабілітаційному закладі на посаді фізичного терапевта. Реабілітаційну роботу веду здебільшого за ортопедичним напрямком. Володію наступними методиками реабілітації: рухова терапія, Neurac(Redcord), Schroth(шрот) терапія, кінезіотерапія, знайомий з методикою Маккензі. Працюю на фізіотерапевтичному обладнані (ударна хвиля і тд.). В роботі цікавлюсь реабілітацією пацієнтів з болями в спині, реабілітацію пацієнтів з тривимірними деформаціями хребта (сколіоз, гіперкіфоз і тд.), спортивною травмою. Віддаю перевагу доказовій медицині та сучасній реабілітації.

Шукаю гарну роботу та хороший колектив для співпраці 😌. Готовий навчатися та розвиватися в нових напрямках 👌.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: