Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024

Юлія

Вокаліст

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вокаліст

с 06.2019 по 05.2021 (1 год 11 месяцев)
Ківерцівський БК імені М.П.Ковальова (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Образование

КНУКіМ

026 сценічне мистецтво, Київ
Неоконченное высшее, с 2021 по 2025 (4 года)

Знания и навыки

Привітність Енергійність Організаторські здібності Дисциплінованість Доброзичливість Адаптивність Наполегливість Чесність Стресостійкість Комунікабельність Неконфліктність Спів Уважність Пунктуальність Висока працездатність Гра на фортепіано Робота з дітьми Акторська майстерність

Дополнительная информация

Співаю з народження, професійно займалась вокалом, неодноразово співала на різноманітних заходах, конкурсах, концертах, маю безліч грамот, подяк, гран-прі. Зокрема відбувалось це і у місцевості де я народилась і працювала, так і у місті Києві, і різних інших містах. Так як я навчаюсь в театральному, в університеті досі викладають вокал. Маю хороший слух, відчуття ритму, відчуття імпровізації, любов до музики, вміло тримаю партії. Надзвичайно люблю цей вид мистецтва, яким займається вся моя сім‘я. Обожнюю також і українські народні пісні, особливо розклад голосів на партії, та створення пісні в стилі «Пікардійської терції».

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: