Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 Файл

Ігор

Інженер з експлуатації будівель комерційної нерухомості

Возраст:
59 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Семісенко Ігор Вікторович
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
місце проживання: м. Киів Освіта: вища інженерно-технічна
Ціль: Маючи великий досвід роботи в галузі управління будівлями комерційної нерухомості, контролю будівельних робіт, практичні навики по роботі з інженерно-технічними системами (електрика, кондиціювання, опалення, водопостачання, вентиляція, пожежно-охоронна сигналізація, СКД, ліфтове господарство), знання діючих норм техніки безпеки, охорони праці, протипожежного захисту (посвідчення IVгрупи допуску) . Ведення переговорів та підписання і супровід договорів - оренди, господарських договорів, договорів постачання, договорів на сервісне обслуговування, отримати посаду інженерно-технічного або господарського профілю.
Досвід роботи:
02.2023р.- по теперішній час ТОВ «КЕПІТАЛ ЕСТЕЙТ СІСТЕМ»
Профіль підприємства: Комерційна нерухомість.
Посада: Помічник головного інженера, інженер з контролю та експлуатації об’єктів.
Обов язки: Організація та контроль роботи усіх експлуатаційних - комунікаційних систем, ведення первинного обліку (підписання та супровід сервісних або договорів на ТО, ведення звітності). Своєчасний ремонт та (або заміна зламаного обладнання) як підрядниками так і власними засобами. Забезпечення необхідним інструментом, інвентарем, здійснення нагляду за їх схоронністю. Забезпечення виконання протипожежних заходів і утримання у справному стані пожежного обладнання (АПС та обладнання пожежогасіння), проведення інструктажів з техніки безпеки праці. Подача звітів та показників лічильників обліку водопостачання, електропостачання, теплопостачання. Контроль за своєчасною повіркою приладів (манометри, лічильники). Контроль за переміщенням матеріальних цінностей в межах підприємства, відповідальність за збереженням матеріальних цінностей. Контроль виконання заявок від орендарів та максимальне сприяння умов знаходження орендарів на орендованій ділянці. Створювання та керівництво службою експлуатації, технічне та технологічне обслуговування інженерних мереж та обладнання об’єктів . Контроль роботи генератора безперебійного струму. Спостерігання за виконанням нормативних актів при експлуатації обладнання.

01.10.2016р. – 01.02.2023р. ТОВ «АСКОР ІНВЕСТ» м. Київ
Профіль підприємства: Інвестиційна компанія.
Посада: Керівник
Обов’язки: Забезпечення адміністративно-господарського та технічного функціонування офісних приміщень, організація та контроль роботи усіх експлуатаційних - комунікаційних систем, ведення первинного обліку (підписання та супровід господарських договорів, ведення звітності). Своєчасний ремонт та або заміна зламаного обладнання, приладів, устаткування. Забезпечення підрозділів підприємства меблями, господарським інвентарем, канцелярськими приладами, оргтехнікою, здійснення нагляду за їх схоронністю і проведення своєчасного ремонту. Проведення, у складі комісії, щорічної інвентаризації. Забезпечення виконання протипожежних заходів і утримання у справному стані пожежного обладнання, проведення інструктажів з техніки безпеки праці. Подача звітів та показників лічильників обліку водопостачання, електропостачання, теплопостачання. Контроль за переміщенням матеріальних цінностей в межах підприємства, відповідальність за збереженням матеріальних цінностей. Перевірка кошторисів на ремонтно-будівельні роботи, проведення тендерів на роботи і придбання матеріалів.

04.12.2008р. – 30.09.2016р. ТОВ «СТРІМ»
Профіль підприємства: Комерційна нерухомість.
Посада: Управляючий директор Бізнес-центру.
Обов’язки: Здійснення куруванням адміністративно-господарською діяльністю підприємства, інженерно-технічної служби, службами охорони та безпеки, фінансово-економічною діяльністю. Ведення переговорів та підписання і супровід договорів - оренди, господарських договорів, договорів постачання, договорів на сервісне обслуговування сторонніми підрядниками. Перевірка кошторисів на ремонтно-будівельні роботи, проведення тендерів на роботи і придбання матеріалів. Робота по стягненню дебіторської заборгованості орендарів. Робота с державними органами влади. Матеріально-технічне забезпечення діяльності бізнес-центру.

03.12.2007р. – 04.12.2008р. ТОВ «СТРІМ»
Профіль підприємства: Комерційна нерухомість.
Посада: Інженер з експлуатації та ремонту бізнес-центра.
Обов’язки: Інженерний керівник проекту «бізнес-центр». Відкриття проекту з «нуля». Проходження всіх етапів будівництва об’єкта починаючи з проектної стадії до здачі в експлуатацію та отримання Акта Державної комісії. Створювання та керівництво службою експлуатації, технічне та технологічне обслуговування інженерних мереж та обладнання бізнес-центру. Спостерігання за виконанням нормативних актів при експлуатації обладнання. Перевірка кошторисів на ремонтно-будівельні роботи, проведення тендерів на роботи і придбання матеріалів. Складання і контроль бюджету підлеглих служб.

26.01.2005р. – 30.11.2007р. ТОВ «ЕВРОСЕТЬ»
Профіль підприємства: Оператор мобільного зв’язку.
Посада: Керівник відділення «Донбас» (Донецька і Луганська обл.)
Обов’язки: Керування адміністративно-господарською діяльністю підприємства, забезпечення безперебійної роботи всіх підрозділів підприємства, проведення ремонтних та будівельних робіт на відділеннях підприємства (магазини та точки реалізації). Закупка ТМЦ.

Додаткові відомості: Організаторські здібності, ініціативність, комунікабельність, уважність до дрібниць.
Освіта: «Донецький інститут радянської торгівлі» - інженер торгово-технологічного обладнання та холодильної техніки, 1989р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: