Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олексій

Сапер

Возраст:
48 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Олексій Хлопонін

Україна [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
Старший сапер в ДССТ
Квітень 2023 року – грудень 2023 року
Служив в Державній Спеціальній Службі Транспорту на посаді старшого саперу у роті інженерної підтримки в саперному взводі. Виконував обов’язки старшого групи. Головною задачею групи було оперативне розмінування сільськогосподарських полів, територій вздовж ЛЕП та залізниць, домоволодінь місцевих мешканців, місць загального користування (пляжі, кладовища, дороги) та об’єктів інфраструктури ( водоканали, газогони, кар’єри, мости) на деокупованих територіях. До моїх обов’язків входило коригування роботи саперної групи та безпосередньо робота сапера. В обов’язки групи входило виявлення мінних полів або одиничних боєприпасів та мін, оцінка кількості та характеристик вибухонебезпечних предметів,безпосереднє знешкодження на місці або знищення на місці шляхом підриву, перевезення на полігон для знищення вибухонебезпечних залишків війни, боєприпасів та мін різного типу. Також в обов’язки входило збирання боєприпасів для передачі у повторне використання, ведення обліку виконаної роботи. Знищення боєприпасів проводив двома способами: 1) Вогняним ( за допомогою запальної трубки ); 2) Електричним ( за допомогою електричних підривних машинок ). Також маю досвід співпраці з організацією HALO Trust. Під час виконання бойових завдань з розмінування використовували метало детектори Simplex+.

Стрілець в ДССТ
Жовтень 2022 року – березень 2023 року
Служив в Державній Спеціальній Службі Транспорту на посаді стрільця в батальйоні охорони. Під час служби пройшов курс навчання на сапера в м. Кам’янець-Подільський . Отримав диплом по ВОС 166 (сапер).

Фермер – одноосібник
2009 рік – 2022 рік
Займався овочівництвом на власній земельній ділянці, а також вирощуванням птиці (гусей) для виробництва інкубаційного яйця.

Головний ветеринарний лікар на Куп’янській міжрайонній станції з птахівництва та інкубації.
2000 рік – 2009 рік
Займався профілактикою інфекційних хвороб птиці в господарствах Куп’янського району Харківської області. Також керував технологічними процесами при інкубації яєць свійської птиці, вів облік робіт та витрат виробництва.

Освіта
Кам’янець-Подільський навчальний центр інженерних військ
Січень 2023року – березень 2023 року
Програма підготовки за Військово Обліковою Спеціальністю 166 ( сапер )

Харківський зооветеринарний інститут.( Харківська державна зооветеринарна академія )
Вересень 1993 року – травень 1998 року
Лікар ветеринарної медицини

Хобі
На протязі 16 років займався пошуком стародавніх артефактів за допомогою метало детектора.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: