Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 марта 2024

Олександр

Літературний консультант, агент, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник підприємства

с 10.2015 по наст. время (8 лет 7 месяцев)
ГО "Літературна студія "Бистрінь" ім. Нестора Чира, Надвірна (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Голова правління та керівник. Проводжу літературні засідання, заходи, фестивалі, презентації, займаюся виданням, корегуванням та редагуванням текстів, а також книг.

Письменник

с 12.2014 по наст. время (9 лет 5 месяцев)
Національна спілка письменників України, Івано-Франківськ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Я є професійним письменником, членом Національної спілки письменників України, а також головою правління та керівником Г0 "Літературна студія "Бистрінь" ім. Нестора Чира" з багаторічним досвідом, автор двох особистих книг та кількох спільних. Працював в журналістиці понад 6 років. Тепер на фрілансі, зокрема як літературний консультант та літературний агент. Маю досвід написання сценаріїв для заходів, а також до відео. Живу тим, що пишу. Це для мене більше ніж покликання.

Також я місіонер, блогер, відеомонтажер, креатор, ведучий та організатор креативних заходів, аніматор на дитячих та підліткових дитячих християнських таборах, генератор ідей, людина-креатив ітд .

•Як літературний консультант проконсультую і допоможу з написанням книжки, або просто віршів чи прози.
Як літературний агент проконсультую щодо видання книги, організую та проведу її презентацію в різних місцях України, а також просуватиму її в соцмережах.

Знания и навыки

Стипендіат Президентської стипендії Професіоналізм Відповідальність Креативність Створення креативів Цілеспрямованість Уважність Лідерство Швидкий набір тексту

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты