Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2024 Файл

Яна

Дієтолог

Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Добрий день.
Мене звати Яна, мені 36 років, мешкаю в м.Київ.
Досвід роботи 4 роки.
Я спортивна нутріціологиня, коуч із харчування. Маю досвід супроводу професійних спортсменів жіночої та чоловічої збірних України із тайського боксу для Чемпіонатів України, Европи та Світу (золоті медалі). Маю вищу освіту, закінчила магістратуру у Національному університеті фізичного виховання і спорту, за спеціальністю «Спортивний дієтолог». Веду спортсменів у період міжсезоння, та підготовки ваги до змагань. Працюю із доказовою базою відносно спортивного харчування.
Працюю та маю досвід роботи із людьми, які мають проблеми із вагою, та не відносяться до професійних спортсменів. Мій підхід це коучінг у харчуванні та свідомість у харчуванні. Кожний клієнт під час роботи розуміє, що таке якісні білки, жири та вуглеводи, нутрітивно наповнена тарілка тощо.
Окрім диплома вищої освіти, продовжую постійно підвищувати рівень знань. Зараз проходжу навчання у канадській школі Precision Nutrition.
На постійній основі купляю вебінари доказових спеціалістів, та проходжу курси. Сертифікати додаю за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1XetrV3StqU4l7vj9sQRP93F-d7TxjY6y?usp=sharing
Із радістю стану частиною вашої команди.
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Inastagram: dietolog_nesterenko_yana
Пошта : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: