Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024

Женя

Продавець-консультант

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
18 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

УДУ імені Михайла Драгоманова

Факультет психології, спеціальність «053» Психологія
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)

Знания и навыки

Комунікабельність Стресостійкість Відповідальність Продаж косметичних засобів Знання стандартів обслуговування Неконфліктність Доброзичливість Здатність до навчання Самостійність Адаптивність Привітність

Знание языков

Испанский — средний

Дополнительная информация

Моя відкритість до нових ідей і готовність навчатися на помилках є ключовими елементами мого підходу, спрямованого на постійне удосконалення в даній сфері. Крім того, я маю достатні комунікативні навички, які є надзвичайно важливими для успішного взаємодії як з клієнтами, так і з колегами.

Моя самодисципліна грає важливу роль у моїй роботі, надаючи вам гарантію надійності і відповідальності. Вважаю, що поєднання моєї внутрішньої мотивації, глибоких знань та рішучості робить мене гідним кандидатом на цю посаду.

Не зважаючи на те, що я не маю досвіду роботи, я хотіла би підкреслити свою готовність та мотивацію для навчання і розвитку в новій сфері. Моя відсутність досвіду в роботі не означає відсутності цілей та прагнень до досягнення успіху. Я готова зробити всі необхідні кроки, щоб професійно вирости в даній галузі.

(Додам певні уточнення. Освіту я все ще отримую (заочна форма навчання), але на жаль, цього варіанту не було серед наведених виборів. Окрім цього, зараз я проходжу онлайн-курси по наданню психологічної підтримки ВПО)

Краще писати в телеграм - @werfniiikof, або вайбер [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: