Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024

Іра

Диспетчер, логіст, оператор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по роботі з клієнтами, диспетчер

с 01.2018 по 01.2024 (6 лет)
Mediacast TV (трансляція укаїнського телебачення за межі України), США (ЗМІ, медіа)

Досвід роботи з різними програмами. Спілкувалася з людьми з усього світу (США, Канади, і ін.), допомагала підключати пристрої, трішки виправляла технічні несправності. Попередня робота пов'язана з спілкуванням з керівниками підприємств та технологами.
Хочу приєднатися до компанії, де зможу використовувати свій досвід та навички. Маю намір працювати віддалено, область та країна значення не мають, можна і без оформлення).
Звикла працювати не відходячи від робочого місця, хоч це і дистанційно. Перевагою буде вільний графік, або після 14год. (чи нічні зміни). Не лякає нудна, монотонна робота. Розгляну різні пропозиції роботи за комп'ютером, крім продажів.

Знания и навыки

Досвід спілкування з людьми з усіх куточків світу дистанційно. Досвід спілкування з керівниками підприємств На попередніх роботах навчання проходила тільки декілька годин. Погоджуся на оплату від виконаної роботи Працювала з різними програмами Перевагою є графік після 14год. або вільний графік роботи

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: