Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2024 Файл

Виктория

Менеджер з персоналу

Возраст:
38 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Я, Ворвуль (Разводова) Вікторія Олександрівна, народилася 13 лютого 1986 року у м. Первомайський Харківської області. У 2003 році закінчила Первомайську середню загальноосвітню школу № 6 зі срібною медаллю та вступила до Української інженерно-педагогічної академії у місті Харків. У 2008 році закінчила цей навчальний заклад за спеціальністю «Економіка підприємства, маркетинг та менеджмент», отримала диплом магістра з відзнакою.
З 30.10.2008 року працювала у супермаркеті «Варус» (ТОВ «Омега») оператором із введення даних (оприбуткування товарів, оформлення повернень, списання товарів, заведення нових позицій у базу, ведення облікової документації).
З 15.10.2009 року працювала у ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» оператором ЕОМ групи листів та телефонних продажів (робота з базою клієнтів, проведення рекламних акцій, оформлення замовлень, активні продажі).
З 01.02.2011 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду менеджера супроводу, відділ оптового продажу (робота з базою клієнтів, оформлення замовлень, повернень, ведення електронного документообігу в системі 1С).
З 11.03.2013 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду менеджера з асортименту магазинів (робота з постачальниками, підбір асортименту для роздрібної мережі магазинів, підбір новинок до бази, ціноутворення, формування планограм).
З 21.07.2014 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду спеціаліста з товарного напрямку (робота з постачальниками товарів, формування товарного каталогу – підбір асортименту на підставі сезонності та попиту на певні групи товарів, заведення нових позицій, ціноутворення).
З 10.05.2018 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду спеціаліста-аналітика дитячої літератури (робота зі статистиками для визначення структури та обсягів продажу; відстеження найпопулярніших товарних позицій та сезонних коливань у продажах; прогнозування кількості для закупівлі, попиту, складання плану продажу та закупівель, контроль відхилень від планових показників).
З 09.08.2018 року у ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду менеджера з маркетингу роздрібної мережі магазинів (участь у створенні плану залучення нових покупців - членів Клубу; розробка заходів, розрахунок вартості (ТБЗ), затвердження фінансування, технічне забезпечення акції; моніторинг результатів маркетингового заходу; створення плану контактів для роздрібної мережі; створення та розрахунок маркетингового плану мережі: розробка заходів для збільшення частоти покупок, середнього чека, активності магазинних клієнтів; розробка та затвердження локальних маркетингових заходів; участь у створенні рекламних матеріалів для магазинів; організація постачання мережі рекламними матеріалами; організація мерчендайзингу у магазинах мережі: створення планограм, інструкцій для співробітників, контроль виконання інструкцій та планограм).
З 01.10.2020 року в ТОВ «VLADI» менеджер з продажу (прийом замовлень, оформлення в системі, прийом та оформлення індивідуальних замовлень покупців, документальний супровід відвантажень, робота з дебіторською заборгованістю, експортні відвантаження, оформлення документів для експортиних відвантажень).
Впевнений користувач ПК (Exсel, Word, 1С); знання оргтехніки.
Вільне володіння українською мовою на високому рівні, англійська зі словником.
Наявність закордонного паспорта.
Не заміжня, двоє дітей (8 і 10 років).
Хобі – малювання, спорт.
Особисті якості: комунікабельність, стійкість до стресів, швидка навченість, цілеспрямованість, самостійність, уважність, старанність, відповідальність, аналітичний склад розуму.

Похожие кандидаты

HR manager, lead of HR, HRD
70000 грн, Харьков

HR-менеджер
Харьков

Інспектор відділу кадрів
Харьков

Рекрутер
Харьков

Менеджер з персоналу
Харьков, Удаленно

Рекрутер
Харьков, Днепр , еще 6 городов

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: