Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024

Юрій

Керівник з логістики (закупівлі), директор АТП, СТО, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник служби закупівель

с 05.1999 по 03.2021 (21 год 10 месяцев)
ТОВ «Сільпо-Фуд», Київ (Роздрібна торгівля)

Робота в сфері аналітики та фінансового бюджетування. Пройшов професійний шлях від вантажника, оператора ПВЄМ, аналітика інформаційно-аналітичного відділу, керівника фінансового відділу до директора автотранспортного підприємства. Керівництво відділу бюджетування та аналітики транспортної логістики. Аналітика департаменту логістики в складі холдингу компанії. Бюджетування річне та квартальне транспортної та складської логістики. КПІ фінансового та транспортного відділів. Керівництво АТП, контроль усіх галузей підприємства. Розробка та удосконалення програми 1С модулів управлінського обліку, логістики та WMS.

Знания и навыки

Користувач 1С MS Office Водійські права кат. B Впровадження WMS SAP ERP

Дополнительная информация

Висококваліфікований спеціаліст в технічній сфері з 20 – річним досвідом роботи в транспортній та складській сфері, а також з 17 – річний досвід роботи в сфері аналітики та фінансового бюджетування. Пройшов професійний шлях від вантажника, оператора ПВЄМ, аналітика інформаційно-аналітичного відділу, керівника фінансового відділу до директора автотранспортного підприємства. Виконую великий обсяг роботи в обумовлені строки та фінансові спроможності компанії. Маю здібності лідера, володію вмінням організовувати та контролювати роботу як відділу так і підприємства в цілому. Керівництво відділу бюджетування та аналітики транспортної логістики. Аналітика департаменту логістики в складі холдингу компанії. Бюджетування річне та квартальне транспортної та складської логістики. КПІ фінансового та транспортного відділів. Керівництво АТП, контроль усіх галузей підприємства. Управління відділами та департаментами від 10 до 1500 чоловік. Маю досвід з набору персоналу. Заключав договори з постачальниками запчастин, палива, паливно-мастильних матеріалів, шин, акумуляторів, спец одягу та рекламного обладнання на автомобілі. Заключав договори з новими замовниками транспорту. Впроваджував GPS контроль автотранспорту. Маю успішні кейси зниження затрат на роботи, заробітні плати працівників, та закупівлі палива, запчастин, паливно-мастильних матеріалів, спец одягу, акумуляторів, ремонтні роботи. Маю досвід по виведенню підприємства з банкрутства до прибутку. Розробка та удосконалення програми 1С модулів управлінського обліку, логістики та WMS.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: