Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2024 Файл

Аня

Офіс-менеджер, логіст, диспетчер, адміністратор, помічник керівника

Возраст:
35 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Заблоцька Ганна Олександрівна
Дата народження: 07.09.1988 (34 роки)
Місто: Львів
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
2023 р. – ТзОВ “Будівельна компанія “Львів”), менеджер з відділу постачання, внесення заявок, організація перевезень матеріалів, робота з документами, пошук матеріалів
2015-2022 рр. – КЕВ м. Львова інженер відділення експлуатації фондів. Матеріальний облік фондів військових містечок, проведення їх інвентаризації; організація ремонтно-будівельних робіт , оформлення необхідної документації для проведення цих робіт, формування плану поточного ремонту та контроль його виконання, підготовка необхідної документації для тендерних закупівель, оформлення звітності.
2013-2015 рр. – ПАТ “Укртелеком” , оператор контакт центру. Прийом вхідних дзвінків, консультації клієнтів в телефонному режимі, реєстрації інформації в базі даних, оформлення скарг та претензій клієнтів з приводу несправностей у роботі техніки.
2013 р. – ЦЕНТР ВІЗОВОЇ ДОПОМОГИ,менеджер. Робота з клієнтами та партнерами, оформлення всіх необхідних документів для виготовлення віз, прийом дзвінків, консультації та послуги у сфері страхування, ведення ділової кореспонденції, робота з оргтехнікою.
2012-2013 рр. – ФОП Колівошка Н.І., логіст-експедитор. Організація міжнародних перевезень та перевезень по Україні, робота з документами, пошук клієнтів, пошук перевізників, прийом дзвінків, оперативна робота під час перевезення.
2011-2012рр. – ТзОВ «АсМАП Логістика», логіст-експедитор. Організація міжнародних перевезень, робота з документами, пошук клієнтів, прийом дзвінків, оперативна робота під час перевезення.
2010-2011рр. – Консалтинго-правовий центр «Тандем», помічник патентного повіреного. Зустріч і спілкування з клієнтами,оформлення документів на об’єкти, що пов’язані з охороною інтелектуальної власності , прийом дзвінків, консультації та послуги з питань у сфері інтелектуальної власності.

Освіта: 2005-2010рр. – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, спеціальність «Організація перевезень і управління на залізничному транспорті», денна форма. повна вища.
2010-2011рр. – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, спеціальність «Інтелектуальна власність», заочна форма, вища.

Вміння та навики:
Проходження тренінгів (тренінг "Життя на максимум" (Перша Ступінь та Лідерська Програма), Тренінг "Мотузковий курс" (Командоутворення);
Знання іноземних мов (українська – рідна, англійська – рівень Intermediate(В1), російська – вільно);

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: