Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 февраля 2024 PRO

Руслан

Технолог харчової промисловості

Возраст:
20 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідуючий виробництвом

с 10.2022 по 12.2023 (1 год 2 месяца)
Пиріжковий рай (Харчова промисловість)

Образование

ЖТЕФК ДТЕУ

181 Харчові технології, Житомир
Среднее специальное, с 2019 по 2023 (4 года)

Знания и навыки

Пунктуальність Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Інвентаризація Робота в команді Контроль залишків Ведення документації Складання калькуляційних карт Розробка нових видів продукції Складання технологічних карт Навчання персоналу

Дополнительная информация

Мене звати Руслан, я технік-технолог за освітою. Можливо Ви знаєте мене, адже я учасник кулінарного шоу «МастерШеф 12 сезон».
Маю великий досвід роботи на пекарні, завідуючим виробництва. Здобна випічка, солона випічка, вироби з листового тіста, печиво, хліба - короткий перелік моїх навичок.
Маю чотири кейси роботи:
- перший кейс робота в Житомирі зав. виробництво на пекарні. Облік залишків, замовлення сировини, розробка та введення нової продукції, робота з персоналом. Розширили асортимент продукції, збільшили обсяги виробництва.
- другий кейс робота в Звягелі. Приїздив на два дні. За цей час оновили старі тех. карти та проробили нові види продукції. Додали до асортименту солодку випічку, круасан, слойку, ромову бабу. ( нові позиції виробляють та реалізують)
- третій кейс робота в Львові. Приїздив також на два дні. Був запит на круасан на маслі та різну слойку. Розробили та пропрацювали асортимент. ( нові позиції виробляють та реалізують)
- четвертий кейс робота в Києві. Працюю в КулДім

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: