Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10476126

Контент-менеджер

Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Другие страны, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лідогенератор

с 04.2021 по 12.2021 (8 месяцев)
ТОВ «Активлекс», Київ (Юриспруденція)

Надання послуг з пошуку і наповнення та коректування існуючої бази даних Bitrix новими лідами з урахунком потреб клієнта по якості і кількості нових лідів .Внесення контактів до Бази Даних клієнтів замовника . Звільнена за власним бажанням.

Адміністратор картинної галереї

с 07.2012 по 11.2016 (4 года 4 месяца)
Картинна галерея Є. Гапчинської, Одеса (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

– викладка і продаж товару, ведення торгів і підготовка супровідних документів. Розробка, планування і проведення маркетингових заходів. Підготовка та підрахунок маркетингових бюджетів. Ведення бази клієнтів. Підготовка та відправка інтернет замовлень. Підготовка і проведення виставок .Співпраця з ЗМІ та рекламними агенціями. Складання щомісячних фінансових звітів. Проведення щомісячного переобліку.
(за сумісництвом адміністратор Одеської галереї Є. Гапчинської)

Відеомонтажер

с 10.2010 по 12.2016 (6 лет 2 месяца)
ФОП «DV Studio», Одеса (Приватні особи)

Спілкування з клієнтами, виявлення потреб та смаків клієнтів стосовно монтажу, музики та інших деталей, ведення переписок та спілкування. Підготовка матеріалів до монтажу, корекція кольору, виявлення і видалення браку. Підбір музичного супроводу відео та аудіо ефектів з урахуванням сучасних тенденцій і смаків клієнта. Багатокамерний монтаж. Створення відеокліпів, короткометражних фільмів, а також повного фільму. Розробка та підготовка POS матеріалів. Наповнення сайту, написання корисних статей. Відслідковування сучасних тенденцій в галузі відеомонтажу.

Менеджер з маркетингу та реклами

с 09.2007 по 04.2010 (2 года 7 месяцев)
ТОВ «МОТОДОМ Компані», Одеса (Автобізнес та автосервіс)

Розробка, планування і проведення маркетингових заходів. Підготовка та підрахунок маркетингових бюджетів. Участь у розробці програм по стимулюванню клієнтів, опитування, ведення бази клієнтів. Робота з корпоративним сайтом компанії , підготовка та ретуш фото товару, опис продукції – копірайтинг, пошук та переклад з іноземних джерел технічних характеристик товару, оновлення цін на сайті. Підготовка рекламних текстів і матеріалів для преси і корпоративного сайту, створення рекламних слоганів. Підготовка і проведення виставок в Києві (повний цикл).Співпраця з ЗМІ та рекламними агенціями. Внутрішній PR – розробка та втілення корпоративного брендованого одягу для співробітників. Співпраця з клієнтами гурт. Складання щомісячних фінансових звітів.

Менеджер з маркетингу та реклами

с 06.2006 по 07.2007 (1 год 1 месяц)
ТД «Фортуна», Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка різноманітних акцій по різноманітним ТМ разом з представниками компаній. Проведення консультацій по механізмам проведення акцій, фото та відео звіти. Укладання договорів - оренда рекламних площин, Побудова планограми торгового залу. Підтримка відносин з партнерами, нагадування про виплати по боргам, нарахування і відслідковування виплат за заборгованостями. Проведення ділових перемовин. Оформлення, підготовка і друк плакатів, цінників, додаткових POS матеріалів. Організація і контроль за роботою мерчендайзерів і продавців – консультантів. Складання щомісячних фінансових звітів. Звільнена за власним бажанням.

Секретар

с 01.2005 по 01.2006 (1 год)
Будівельна компанія «Берег-Маркет ЛТД», Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Прийом та реєстрація вхідних документів. Прийом та надсилання вихідних документів. Прийом документів від працівників організації для передачі на розгляд керівництву, виготовлення документів за встановленою формою (на бланках) для копіювання та розмноження. Передача працівникам організації документів, що надійшли від керівництва з резолюціями, направляються відповідно до наявних в організації вказівок розподілу документів, що надійшли після виготовлення, копіювання (розмноження). Контроль за виконанням документів та доручень керівництва. Оформлення та зберігання документів, а також печаток, штампів та бланків. Складання та виготовлення документів відповідно до доручень та вказівок керівництва, виготовлення та видача копій. Забезпечення безпеки та впорядкованості документів. Підготовка штатних засобів оргтехніки та робочого місця. Організація прийому відвідувачів, виклик співробітників організації. Організація телефонних переговорів, видача довідок по телефону. Підготовка службових відряджень керівництва, нарад, засідань. Підготовка матеріалів за вказівкою керівництва, збирання даних, формування таблиць, аналіз.
Звільнена за власним бажанням.

Образование

Одеський Національний Політехнічний Університет

Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Знания и навыки

Креативність Редагування текстів Створення Reels Створення відеоконтенту Adobe Photoshop Adobe Illustrator Комунікабельність InShot HTML

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: