Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 PRO

Євген

Податковий радник, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника управління - начальник відділу відшкодування ПДВ

с 04.2017 по 04.2023 (6 лет)
Головне управління ДПС у м. Києві, Киев (Державні організації)

Контроль своєчасності наповнення інформацією та підписання реєстрів в базах даних ДПСУ. Контроль за роботою підрозділу. Надання пропозицій щодо вдосконалення законодавства до податкового органу вищого рівня, складання звітів керівникам вищої ланки та податковому органу вищого рівня. Редагування результатів контрольно-перевірочних заходів складених підлеглими, визначення якості проведених контрольно-перевірочних заходів. Здійснення аналізу результатів контрольно-первірочної роботи. Ведення статистичних даних. Участь в нарадах та круглих столах. Участь в розгляді скарг, заперечень в складі комісії. Представництво інтересів податкового органу в якості уповноваженої особи в судових інстанціях. Складання річних, квартальних звітів відповідно до плану роботи. Складання річного плану роботи. Комунікація з платниками податків та органами місцевого самоврядування, дипломатичними представництвами та їх відокремленими підрозділами. Участь в податкових семінарах, форумах. Проведення оцінювання співробітників відповідно до ключових завдань. Наставництво (менторство) для студентів які здобувають вищу освіту за дуальною формою навчання.

Начальник відділу

с 02.2012 по 04.2017 (5 лет 2 месяца)
Державна податкова інспекція у Печерському районі м. Києва, Киев (Державні організації)

Контроль за роботою підрозділу. Надання пропозицій щодо вдосконалення законодавства до податкового органу вищого рівня, складання звітів керівникам вищої ланки та податковому органу вищого рівня. Редагування результатів контрольно-перевірочних заходів складених підлеглими, визначення якості проведених контрольно-перевірочних заходів. Здійснення аналізу результатів контрольно-первірочної роботи. Ведення статистичних даних. Участь в нарадах та круглих столах. Участь в розгляді скарг, заперечень в складі комісії. Представництво інтересів податкового органу в якості уповноваженої особи в судових інстанціях. Складання річних, квартальних звітів відповідно до плану роботи. Складання річного плану роботи. Комунікація з платниками податків та органами місцевого самоврядування, дипломатичними представництвами та їх відокремленими підрозділами. Участь в податкових семінарах, форумах. Проведення оцінювання співробітників відповідно до ключових завдань.

Головний державний ревізор-інспектор

с 07.2011 по 02.2012 (7 месяцев)
Державна податкова інспекція у Дарницькому районі м. Києва, Киев (Державні організації)

Проведення контрольно-перевірочної роботи. Складання актів/довідок камеральних, документальних позапланових виїзних перевірок платників податків. Надання пропозицій щодо вдосконалення податкового законодавства. Подання звітів щодо проведеної контрольно-первірочної роботи. Залученність до проведення планових перевірок платників податків.

Образование

Європейській університет

Аспірантура, Право, Киев
Неоконченное высшее, с 2024 по 2028 (4 года)

Здобуваю кваліфікацію доктора філософії, дисертація в галузі Податкового права

Національний університет державної податкової служби України

Право, Кримінальне право (Суд, адвокатура, прокуратура), Ирпень
Высшее, с 2011 по 2014 (3 года)

Присвоєно кваліфікацію юрист

Академія муніціпального управління (т.ч. Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського)

Економічний, Облік і аудит, Киев
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Спеціаліст з Обліку і аудиту

Дополнительное образование и сертификаты

Підвищення кваліфікації - "Організаційно-управлінська діяльність"; ІНДУ НУ "Львівська політехніка"

2022, 1 місяць

Дуальна освіта : нова форма підготовки кадрів для органів ДПС; Київська школа економіки

2021, 1 місяць

Підвищення рівня професійної компетенції державних службовців; НУ "Львівська політехніка"

2023, 1 місяць

Ефективний менеджмент у державному секторі. Лідерство; Львівський РІДУ НАДУ при Президентові України

2021, 1 місяць

Основи ведення бух. обліку, фін. обліку та фін. звітності; НА статистики, обліку та аудиту

2018, 3 місяці

Володіння державною мовою; МАУП

2019, 1 місяць

Англійська мова (Intermediate); YAPPI CORPORATE

2019, 6 місяців

Державний сертифікат вільного володіння державною мовою другого ступеню; НКСДМ

2021, 1 місяць
Сертификат

Знания и навыки

Самомотивация Знание налогового законодательства Подача налоговой отчетности MS Excel MS Office Пользователь ПК Дисциплинированность Адаптивность Честность Настойчивость Пользователь Internet Налоговое планирование Умение расставлять приоритеты Высокая работоспособность Профессионализм Доброжелательность Умелый Ментор

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Співпрацюю з юридичними та фізичними особами на умовах договору надання консультаційних послуг в якості ФОПу, за погодинною оплатою праці, що є досить зручним способом співпраці. Надаю консультації за напрямом податку на додану вартість та бюджетного відшкодування ПДВ. Супроводження та складання податкової звітності з ПДВ. Супроводження інтересів юридичних та фізичних осіб підприємців на стадії адміністративного та судового оскарження (заперечення, скарги, клопотання, позови) податкових спорів та результатів податкових перевірок, досвід роботи з представлення інтересів державних органів у судових інстанціях в якості уповноваженої особи. Здійснюю супроводження податкових перевірок. Досвід комунікації з органами державної влади. Досвідчений наставник для початківців, сертифіцирований ментор в сфері оподаткування. Досвід управління підрозділом з штатною чисельністю 50 осіб. Державний службовець IV рангу, спеціальне звання - Радник податкової та митної справи II рангу.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: