Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 мая 2024 PRO

Соломія

Direct-менеджер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Копірайтер

с 09.2023 по наст. время (8 месяцев)
Студентська організація в Українському Католицькому Університеті, Львів (ЗМІ, медіа)

Моїми обов'язками є написання інформаційних постів, які стосуються політичної ситуації у світі та Україні, на Instagram сторінку студентської організації. Також, окрім цього, пишу тексти для сторіс, тому вмію лаконічно подавати інформацію, адже написання повноцінних постів дозволяє вмістити більшу кількість деталей. Ця робота вимагає детального аналізу інформації, перевірки її на правдивість, знаходження найголовнішого і написання фінального тексту, який буде зрозумілим та легким для прочитання. Моїм досягненням є започаткування рубрики, яка з'являється у сторіс раз або два на тиждень.

Вихователь

с 06.2022 по наст. время (1 год 11 месяцев)
Дитячий простір "Ангелятко", Пустомити (Освіта, наука)

Цей простір є ініціативою парафії, яка також щорічно влаштовує дитячі табори, у тому числі виїзні. Отже, маю досвід роботи з дітьми від 2 до 14 років. Саме після моєї плідної праці під час цих таборів мені запропонували посаду вихователя для групи вихідного дня.
При роботі з дітьми важливими є пильність, креативність, комунікабельність. Моїми обов'язками є догляд за дітьми, розроблення програми на день і її підготування, приготування для них перекусу, а також комунікація з батьками.

Образование

Український Католицький Університет

Політологія, Львів
Неоконченное высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

УКУ є особливим університетом, де студент має змогу розвиватись всебічно. Заохочується робота в командах, волонтерство, залучення до студентських ініціатив. Так я мала змогу вже пройти практику в агентстві економічного розвитку, долучитись до студентської організації "ПОЛІТклуб" у ролі копірайтера, побути рецепціоністом у тренажерному залі університету та багато іншого, що змогло дати мені безцінний досвід.

Знания и навыки

Доброзичливість Креативність Швидкий набір тексту Пунктуальність Знання англійської мови Знання офісних програм Бажання вчитися і розвиватися Комунікабельність Ефективна комунікація Робота в команді

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Русский — продвинутый

Похожие кандидаты

Direct-менеджер
15000 грн, Удаленно

Direct-менеджер
Удаленно

Direct-менеджер
15000 грн, Владимир, Удаленно

Direct-менеджер (обробка фотографій)
Удаленно

Direct-менеджер
Удаленно

Direct-менеджер, приймальник інтернет-замовлень
20000 грн, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: