Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Рoман

Топ-менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Винница, Днепр, Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу ЖКГ, інфраструктури, містобудування, екології та архітектури

с 07.2021 по наст. время (2 года 10 месяцев)
Краматорська Районна Державна Адміністрація, Районна Військова Адміністрація Донецької обл., Краматорськ (Державні організації)

- Координація громад району (Краматорської, Слов'янської, Лиманської, Святогірської, Дружківської, Костянтинівської та ін.), включаючи ефективну комунікацію, систематичний збір та аналіз даних, формування звітів та їх подання.
- Надання гуманітарної допомоги громадам району у співпраці з благодійним фондом "Всі Поруч".
- Управління людськими ресурсами, включаючи рекрутинг та відбір персоналу, розвиток потенціалу працівників, підтримку командної роботи.
- Забезпечення та розподіл матеріалів в умовах воєнного стану, з метою забезпечення максимальної ефективності та безпеки для населення.
- Контроль за водопостачанням, електропостачанням та газопостачанням громад району в умовах воєнного стану, гарантуючи стабільне та безперебійне функціонування інфраструктури.
- Забезпечення комфортних та безпечних умов для населення при підготовці дозимового сезону (теплопостачання та дороги).

Керівник підприємства

с 09.2016 по 11.2020 (4 года 2 месяца)
Комунальне підприємство «‎Міст», Краматорськ (Державні організації)

- Розвиток та впровадження стратегії підприємства із досягненням планових показників та забезпеченням стійкого розвитку.
- Керування проєктами з реконструкції комунікацій із забезпеченням безперебійного та ефективного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міста.
- Скорочення та оптимізація енерговитрат для покращення економічної ефективності.
- Успішні тендерні закупівлі міського громадського транспорту через платформу PROZORRO.
- Ефективне використання бюджетних коштів та покращення якості послуг для громадян.

Керівник підприємства

с 06.2013 по 08.2016 (3 года 2 месяца)
ТОВ «‎Краматорський завод енергетичного машинобудування», Краматорськ (Металургійна промисловість, металообробка)

- Розробка та успішне впровадження стратегічного плану розвитку підприємства з метою досягнення планових показників та забезпечення стійкого зростання.
- Ефективне формування річного портфеля контрактів для забезпечення стабільного потоку замовлень та збільшення обертів підприємства.
- Збільшення ефективності виробництва через впровадження стратегій зменшення енерговитрат та оптимізації загальних витрат.
- Загальне керівництво командою з 200 спеціалістів з фокусом на забезпеченні високого рівня продуктивності та ефективності бізнесу.

Керівник відділу маркетингу та контрактів виробництва гірничорудного й ковальсько-пресового

с 07.2004 по 05.2013 (8 лет 10 месяцев)
Акціонерне Товариство «‎Новокраматорський Машинобудівний Завод», Краматорськ (Машинобудування)

- Співпраця з ArcelorMittal Temirtau (Казахстан), ТОО “Казахмис Холдінг”, Ferrexpo, Heidelberg Cement, ArcelorMittal (Україна), Metinvest Holding, Полтавський ГОК та ін.
- Виконання планових показників з реалізації готової продукції на надходження грошових коштів. Укладено контрактів на загальну суму свище $30 млн. та реалізовано свище 10 тис. тонн машин та запчастин.
- Планування обсягів завантаження виробництва підприємства у тісній співпраці з конструкторськими та виробничими департаментами.
- Успішна участь в тендерах, веденні перемовин та оформленні контрактів на постачання машинобудівної продукції (цементної, гірничорудної, шахтно-підйомної, конвеєрної, пресової).
- Повний супровід контрактів від укладення до постачання готової продукції.
- Успішне керування відділом маркетингу з 30 спеціалістів. Плідна співпраця як з вищою ланкою керівництва заводу, так і з фінансовими, юридичними, митними департаментами.

Образование

Дніпровський регіональний інстітут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Публічне управління та адміністрування, Дніпро
Высшее, с 2017 по 2019 (2 года)

Магістр

Донбаська Державна Машинобудівна Академія

Економіка підприємства, Краматорськ
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Спеціаліст

Знания и навыки

Управлінські навички Управління підприємством Ефективна комунікація Стратегічне мислення Стратегічне планування Формування стратегії розвитку Організаторські здібності Організація роботи персоналу Управління командою Дипломатичність Ведення переговорів Ведення ділових переговорів Укладання договорів Пошук нових клієнтів Пошук постачальників Пошук каналів збуту MS Excel MS Word Участь у тендерах Участь у публічних закупівлях Комунікабельність Відповідальність Рішучість Самостійне прийняття рішень

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

НАВИЧКИ ТА КВАЛІФІКАЦІЯ

- Успішний досвід керування проєктами у сфері машинобудування та державних закупівель, укладання та реалізації зовнішньоекономічних контрактів, запровадження процесів, спрямованих на освоєння та виходу на нові ринки.

- Ведення переговорів, успішний досвід співпраці з державними органами та представниками приватного сектору економіки, з регулювальними органами та контрагентами.

- Побудова продуктивної комерційної діяльності підприємства та оптимізації фінансово-господарської діяльності.

- Розробка стратегії розвитку продажів. Практичний досвід з перспективного та річного планування. Глибокі знання в області забезпечення виконання планових показників прибутковості бізнесу.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: