Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 февраля 2024 PRO

Всеволод

Менеджер по рекрутингу

Возраст:
20 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 05.2023 по 09.2023 (4 месяца)
Cube-Fitness, Стрий (Краса, фітнес, спорт)

Під час літніх канікул, працював в спортивному клубі адміністратором. До обов'язків входило: робота з клієнтами, працівниками фітнес-клубу та документацією. Під час виконання функціональних обов'язків також доводилось вирішувати конфліктні ситуації різного характеру.

Образование

Національний університет «Львівська Політехніка»

Менеджмент, управління персоналу, Львів
Неоконченное высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Навчаюсь на 4 курсі, за спеціальністю «Менеджмент управління персоналом» на державній формі навчання, результати відмінні

Знания и навыки

Пунктуальність Комунікабельність Стресостійкість Відповідальність Толерантність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Комунікабельний та енергійний, зі стресостійкістю та націленістю на результат. Мотивований неперервним процесом навчання та прагненням до вдосконалення.
Здатний ефективно спілкуватися з різними людьми на всіх рівнях. Маю досвід в проведенні презентацій та спілкуванні з клієнтами. Гарно реагую на запитання та здатний швидко вирішувати конфліктні ситуації. Здатний ефективно працювати під час напружених умов та в умовах високого тиску. Маю досвід управління стресом та збереження концентрації навіть у найскладніших ситуаціях. Мотивований досягати поставлених цілей та досягати відмінних результатів. Здатний створювати стратегії та плани дій для досягнення поставлених завдань та розробки ефективних рішень. Завжди цікавлюсь новими технологіями, ідеями та підходами. Активно вивчаю нові концепції та методи, щоб покращити свої навички та забезпечити стабільний розвиток як професіонала. Загальна мета - працювати в команді, де цінується комунікація, результат та неперервне вдосконалення. Готовий внести значний внесок у компанію через свої навички та здатності, вивчаючи щось нове, та вдосконалюючи вже існуючі знання

Похожие кандидаты

Рекрутер
Львов

HR-менеджер
Львов

Адміністратор, рекрутер
Львов

HR-менеджер
18000 грн, Львов

Рекрутер
Львов, Днепр, Киев

Рекрутер, проєктний менеджер
Львов, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: