Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 февраля 2024 Файл

Наталія

Психолог, помічник психолога, соціальний працівник

Возраст:
23 года
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Кривой Рог, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Ходорковська Наталія Дмитрівна
19.04.2001
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
1) ЧНУ ім. Ю.Федьковича 2018-2020 рр. за спеціальністю комп’ютерна інженерія.
2) ХНУ ім. В.Н.Каразіна з 2020 р. (4 курс, заочне відділення) за спеціальністю психологія.
3) Курс з коучингу в компанії IPACT.
4) Курс «Психологічна допомога військовим та їх сім'ям» від проекту HUBZ Osvita. Здобула більш глибоке розуміння принципів функціонування психіки людини та психотравми.
5) Курс Олени Тараріної «Робота з ПТСР в умовах військового часу». Здобула навички роботи з психотравмою в контексті арт-терапії.
Про мене:
У 2018 році я вступила у Чернівці на комп'ютерного інженера. Провчившись 2 роки, зрозуміла, що займаюся справою, яка абсолютно не відповідає моїм внутрішнім потребам. Тоді я забрала документи і вступила на психфак. З того моменту почалася історія життя, у якій я дію за покликом серця і не боюся іти на ризик.
Вивчення психології допомогло мені дослідити власну особистість, віднайти загублені таланти, сформувати справжні цінності. Я активна людина із позитивною установкою до життя, прагну підкорювати нові вершини. Життя – це величезне полотно для творчості, і я мрію про те, аби знайти середовище, у якому зможу проявити свої і моральні, і інтелектуальні якості повною мірою.
Я людина, яка вміє і мотивувати себе, і надихати інших. Своєю великою перевагою вважаю уміння пояснювати складні речі простими словами.
Вільно володію українською та російською мовами, англійська на рівні В1. Вмію працювати з великими обсягами інформації. Люблю і вмію створювати цікаві тексти. Розумію принципи функцвонування людської психіки, що збільшує ефективність комунікації в рази. Маю досвід проведення консультацій з коучингу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: