Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 февраля 2024 Файл

Анастасія

Мерчендайзер

Возраст:
24 года
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Адаменко Анастасія

Дата народження:
15 Гру 1999

Регіон:
Кривий Ріг

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Соціальні мережі:
https://t.me/myjav_ka
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключова інформація


Я:
•пунктуальна;
•відповідальна;
•люблю навчатись новому;
•люблю працювати на результат;
•люблю вдосконалюватись;
•старанна;
•маю гарну дикцію та гарне мовлення.

Досвід роботи


Касир торгівельного залу
Лис 2021 - Січ 2023 (1 рік 3 міс)
ТОВ "Омега" - супер-маркет "Варус 12"
Торгівля роздрібна / Retail
Після того як мене перевели з посади менеджера з персоналу на посаду касира торгівельного залу, я почала суміщати свої обов'язки з обов'язками інших посад, а саме: допомагати адміністратору у вирішенні ситуацій, котрі могли виникати у клієнтів; проводити повернення/заміну товару; збирати онлайн-замовлення; допомагати у викладці товару у відділі напоїв, бакалії, відділі алкогольних напоїв, у відділі молочної та замороженої продукції; виконувати обслуговування клієнтів у рибному відділі (проведення консультації щодо продукції, котра їх зацікавила, пропонувати іншу продукцію).
Звільнилася з даної посад по причині планованого виїзду із країни, про що старший адміністратор (керівництво) була попереджена заздалегідь.

Менеджер персоналу
Жов 2021 - Лис 2021 (2 міс)
ТОВ "Омега" - супер-маркет "Варус 12"
Торгівля роздрібна / Retail
Під час роботи менеджером з персоналу я здобула усі необхідні навички для даної посади, а саме: користування інструментами для розповсюдження вакансій; ведення документації (офіційне й не офіційне працевлаштування; лікарняні; відпустки; звільнення); запрошення кандидатів на співбесіду; проведення співбесід.
Згодом, через деякий час, прийняла рішення повернутись на посаду касира торгівельного залу, керуючись особистими обставинами, котрі виникли на той момент.

Касир торгівельного залу
Лип 2019 - Жов 2021 (2 роки 4 міс)
ТОВ "Омега" - супер-маркет "Варус 12"
Торгівля роздрібна / Retail
Під час роботи касиром торгівельного залу я здобула усі необхідні навички для даної посади, а саме: працювати із касовим апаратом; проводити розрахунок з клієнтами; працювати у швидкому темпі; працювати на результат (для його покращення); дотримуватись правил спілкування із клієнтами; підтримувати чистоту та порядок на робочому місці; бути привітною та клієнт орієнтованою.
На даній посаді я приймала участь у зборах по нововведенням для покращення показників магазину. Мої ідеї, що до покращення показників - були прийняті й реалізовані.
Згодом я захотіла кар'єрного зростання, мені пропонували декілька варіантів: посаду бригадира торгівельного залу та старшого касира, та мене зацікавила можливість спробувати себе на іншій посаді - Менеджера персоналу. На яку, згодом, мене перевели.

Пекар
Січ 2019 - Лют 2019 (2 міс)
ФОП Пузирей Н.В - кафе "Булочна №1"
Інше
Під час роботи пекарем я здобула усі необхідні навички для даної посади, а саме: приймання товару за накладною; зберігання товару перед використанням; підготовка товару для приготування та викладки на вітрину; підтримання правил викладки товару на вітрині; видача замовлень; підтримання чистоти та порядку на робочому місці; бути привітною та клієнт орієнтованою.
Звільнилася з даної посади за власним бажанням, через погіршення умов праці.

Бариста
Жов 2018 - Гру 2018 (3 міс)
ФОП Пузирей Н.Ю - кафе "Булочна №1"
Інше
Під час роботи баристою я здобула усі необхідні навички для даної посади, а саме: виготовлення кави, натуральних чаїв, коктейлів; видача замовлень; підтримування порядку на робочому місці; бути привітною та клієнт орієнтованою.
На даній посаді працювала недовго, через те що мені було не зручно добиратися до робочого місця і мені запропонували переведення на іншу посаду, за іншою адресою.

Освіта


Криворізький державний комерційно-економічний технікум (Кривий Ріг)
рік закінчення 2019
Ресторано-готельна справа

Додаткова інформація

Про себе
Мені подобається різноманітне проведення особистого часу, починаючи із прочитання книги і закінчуючи відвідуванням іншого міста.

Доповнення щодо досвіду роботи
З моменту як я звільнилася із супермаркету Варус я пробувала себе у віддаленому форматі роботи - фрилансером; пробувала себе на курсах з IT (завдяки чому зрозуміла що це не моє).

Похожие кандидаты

Мерчендайзер
Кривой Рог

Мерчендайзер
12000 грн, Кривой Рог

Мерчендайзер
Кривой Рог

Мерчендайзер
13000 грн, Кривой Рог

Мерчендайзер
15000 грн, Кривой Рог

Мерчендайзер
Кривой Рог

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: