Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10503429

Junior Python developer

Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Луцк, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») | [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») | Луцьк

Python, Git, Flask, Flask REST API, Django, PyQt5, peewee, pytest, Unit Testing, Flasgger (Swagger), Sqlite, MariaDB, PostgreSQL, AWS(EC2, S3, RDS), Azure, Docker

Я Python-розробник із досвідом у веб-скрапінгу, розробці ботів, створенні API та розробці застосунків, використовуючи Flask, Django та PyQT.
У моєму досвіді є розробка веб-скрапера на замовлення для парсингу даних з сайту нерухомості. Скрапер збирав та організовував дані, такі як номери телефонів, місцезнаходження та ціни, а потім оформляв їх у програмі Excel відповідно до вимог замовника.
Також, я розробив бота Telegram з інтерактивними кнопками для інформування користувачів про компанію. Цей бот надавав детальну інформацію про компанію, акції та пропозиції, а також забезпечував зв'язок з менеджерами для додаткової інформації.
Я завжди відкритий до викликів та готовий до навчання та розвитку. Вважаю, що мої навички і досвід можуть стати цінними для вашої команди.

Project: DjangoGramm
Розроблено веб-додаток на основі Django, схожий на Instagram, що дозволяє користувачам реєструватися, профілі, публікувати зображення з тегами та коментарями, підписуватися на інших користувачів та ставити лайки до публікацій.
Використані технології: Django, PostgreSQL, Pytest/Unittest, AWS(EC2, S3, RDS).
Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/DjangoGramm

Project: Monaco Racing 2018
Розроблено веб-додаток на основі Flask для події Monaco Racing 2018, що надає звіти про гонки, інформацію про водіїв та особисті дані водіїв..
Використані технології: Flask, SQLite3, PyPI, Flasgger, Peewee, Pytest/Unittest. Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/Monaco-Racing-2018

Project: Music Player
Розроблено зручний музичний програвач за допомогою PyQt5 для відтворення аудіо з двома списками відтворення, автоматичного зберігання вибраних музичних композицій та можливості відтворювати музику у випадковому порядку.
Використані технології: PyQt5, QtMultimedia.
Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/MusicPlayer-

Луцький національний технічний університет, Бакалавр, 2020 – 2024

Факультет: Комп’ютерні та інформаційні технології
Спеціальність: Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

English B1, Ukraine Native

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: