Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2024 Файл

Оксана

Розробник С++, JavaScript

Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Удаленно, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Головатюк Оксана Іванівна

м. Черкаси
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Особисті якості
Досвід роботи у сфері управління людьми і наданні послуг більше 10 років. Рішуча і винахідлива, швидко вникаю і проявляю зацікавленість у взаємодії з клієнтами. Схвачую нові ідеї і досягаю
своєчасного та якісного виконання проекту. Велику увагу приділяю самоосвіті та вдосконаленню професійних навиків. Маю організаторські здібності.
Маю досвід:
- ведення переговорів та ділової переписки з замовниками;
- формуванні вимог, плануванні роботи;
- веденні документації на всіх етапах тендеру проекту;
- формування задач контролю якості і термінів їх виконання;
- роботи в команді і контролю виконання поставлених завдань.

Професійні навички:
- базові знання з тестування програмного забезпечення, розуміння життєвого циклу програм, оцінка складності, формування CASE-тестів;
- базові знання JavaScript, C++;
- вміння формувати основні програмні конструкції, використовувати оптимальні алгоритми реалізації програмних конструкцій;
- базові поняття та вміння формувати типові запити на вибірку, групування, модифікацію даних за допомогою SQL;
- базові знання MySQL, MS SQL;
- використання систем контролю версій, файлів та спільної роботи Git;
- досвідчений користувач ПК, MS Office.

Досвід роботи
вересень 2021 р. – по даний час
ТОВ “ІТЕN” фахівець з тендерних закупівель. Досвід роботи: Моніторинг ринку державних і комерційних торгів. Підготовка пакету документів для участі в тендері. Підготовка пакету документів переможця. Контроль дати подачі документів, підписання договорів. Перевірка договорів. Робота з договорами (узгодження, заключення договорів і додаткових угод). Виконання доручень керівника — надання інформації, сводних даних, пошук в інтернеті та інше. Ділова переписка, ведення переговорів з замовниками. Контроль за проходженням торгів на кожному етапі, підбиття підсумків. Контроль відвантаження товару згідно заключених договорів та його оплати. Звітність по результатам тендера.

січень 2019 р. – серпень 2019 р.
Черкаський обласний центр зайнятості, провідний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку. Досвід роботи: у веденні табелів обліку робочого часу; нарахування заробітної плати та утримання з неї; нарахування допомоги з тимчасової непрацездатності; ведення і облік ПММ; подорожніх листів; банк; оприлюднення інформації на веб-порталі Є-ДАТА.

серпень 2018р. – грудень 2018 р.
КП «Черкасиводоканал», спеціаліст із закупіваль. Досвід роботи: публікація додатку до річного плану та змін до них. Оприлюднення інформації проведення оцінки пропозиції учасників закупівель. Підготовка допорогової документації та документації щодо проведення закупівель, договорів на підпис. Розміщення інформації про публічні закупівлі на веб-порталі PROZZORO.

вересень 2017 р. - серпень 2018 р.
КЗ «Черкаський обласний центр соціально-психологічно реабілітації дітей Черкаської обласної ради», бухгалтер Досвід роботи: розрахунки по бюджету до договорів по електроенергії, теплопостачанню, водопостачанню, проведення допорогових процедур, укладання допорогових та тендерних договорів, публікація додатку до річного плану та змін до них, оприлюднення інформації. Виконання обов’язків секретаря ТК: проведення оцінки пропозиції учасників закупівель; підготовка тендерної документації та документації щодо проведення закупівель; оформлення та ведення протоколів засідань комітету; інформування членів комітету стосовно організаційних питань його діяльності; розміщення інформації про публічні закупівлі на веб-порталі PROZZORO, Є-дата; виконання інших повноважень за дорученням голови ТК.

вересень 2010 р. – лютий 2015 р.
Державна фінансова інспекція в м. Черкаси, старший контролер-ревізор, провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом Досвід роботи: організації та проведенні ревізій фінансово-господарської діяльності підприємств, оформленні матеріалів контрольних заходів, проведенні зустрічних перевірок. Участь у перевірках правоохоронних органів. Складання протоколів про адміністративну відповідальність. Робота з кадровою документацією (оформлення наказів про відрядження, відпустку, заохочення, притягнення до дисциплінарної відповідальності, призначення та звільнення працівників), ведення табелю обліку використання робочого часу. Виконання прямих завдань керівника. Облік, реєстрація, розгляд і підготовка вхідної кореспонденції. Підготовка, розсилка матеріалів до нарад, конференцій, зустрічей. Збір матеріалів для доповідей і промов керівника. Організація прийому працівників і відвідувачів.

Освіта
2003 р. – 2008 р.
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Спеціальність Економіка і підприємництво.
2019 р. – 2021 р.
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Спеціальність Право. Приватне право та інтелектуальна власність.

Курси
2022 р. – по даний час
Комп’ютерна академія КРОК. Розробка програмного забезпечення.
2022 р. – PR METHEUS LITS. Основи тестування програмного забезпечення.
2023 р. – Cisco Networking Academi IT Essentials

Свідоцтво про підвищення кваліфікації
Підвищення кваліфікації в центрі підвищення кваліфікації керівних працівників та спеціалістів державної служби зайнятості України Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України за програмою підвищення кваліфікації керівників відділів бухгалтерського обліку-головних бухгалтерів та фахівців відділів бухгалтерського обліку ОЦЗ. Березень- травень 2019

Сертифікат про навчання
«Публічні закупівлі: Організація електронних торгів в системі PROZORRO»: листопад 2017

Додаткові навики
Вільно володію програмами Windows, MS Office, 1С 7.7; 1С 8.3; знання діловодства; українська, російська мови – вільне володіння; англійська мова – Intermediate.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: