Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024 Файл

Надія

Лідогенератор

Возраст:
34 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Воронюк Надія Миколаївна
Pre-Sales, Lead generation manager, З/П від 18 000 грн./міс., повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Дата народження: 11 жовтня 1989 року (32 роки)
Локація: м. Бар, Вінницька область, Україна
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
https://freelancehunt.com/freelancer/nadiyka7.html#summary
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключова інформація
Hard skills
• Досвід генерації лідів та ведення передпродаж (В2В, IT, маркетинг) – понад 5 років.
• Практичні навички залучення та обробка якісних лідів з метою конвертації їх у клієнти. Вмію шукати контакти потенційних клієнтів, згідно з ICP, через різні канали, такі як LinkedIn, Upwork тощо; обробляти великі масиви даних; створювати та підтримувати бази даних компанії про кваліфіковані ліди (CRM).
• Маю досвід холодних дзвінків та комунікації з лідами.
• Є розуміння етапу передпродаж, оцінки майбутнього проекту для створення вигідної пропозиції для клієнта, а також, практичні навички передпродаж, спілкування з клієнтом для виявлення вимог, аналіз необхідної документації, призначення зустрічі з відповідальним sales, ЛПР, партнером.
• Навички роботи з комп'ютером на рівні досвідченого користувача. Добре володіння пакетом MSOffice (Excel, Power Point, Word, WordPad), Google Docs, Google Sheets, роботом з електронною поштою (gmail).
• Володіння мовами: українська – рідна, англійська – середній рівень (Intermediate).
Soft skills
• Аналітичне мислення, навички самоорганізації та тайм-менеджменту; високий рівень комунікативних та організаторських здібностей; уважність, старанність, відповідальність.

Досвід роботи
Leading Lead Generator, Sales manager
08.2020р.. по теперішній час (1 рік 9 місяців) - Signum.ai, Україна
Залучення та обробка якісних лідів з метою конвертації їх у клієнти. Пошук контактів потенційних клієнтів, згідно з ICP, через різні канали з використанням таких інструментів: Snovio, RocketReach, Seamless, Sales Navigator, Zerobounce, Findthatlead, SalesQL, Zoominfo. Створювання бази даних кваліфікованих лідів (CRM). Передпродажи, спілкування з клієнтами, виявлення вимог, призначення зустрічі з sales.

Freelancer
02.2017р.. по теперішній час (5 років 3 місяці) – Freelancehunt, Україна
Працюю фрилансером більш трьох років. У мене було багато різних проектів у напрямках лідогенерації. Також реалізувала холодні дзвінки, шукала в Інтернеті різну інформацію: знижки на товари в Target і eBay, блогери, книги, вакансію для IT-спеціалістів, CEO компаній, у яких є проблеми з безпекою.

Leading Lead Generator
02.2017р.- 02.2021р. (4 роки) – StageM, Україна
Пошук, фільтрація проектів на Upwork і Freelancehunt для розвитку електронної комерції на платформі Magento і торги з супровідним письмом.

Lead Generator
02.2017р. – 05.2017р. (3 місяці) - Dream Team, Україна
Я шукала компанії, які находять віддалених роботодавців в IT-сфері, на таких сайтах, як Jobspresso.co, Indeed.com, Monster.com, Linkedin, Angel.co. Пізніше я вивчила контакти клієнтів у Linkedin за допомогою Snovio, Trello, Violanorbert, RocketReach, і зв’язалася з ними із супровідними листами. Робота із базою лідів у CRM.

Освіта
2010р.- 2012р. – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Юридичний факультет, Бакалавр права, м. Харків, Україна
2006р.- 2010р. – Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського, Юридичний факультет, Право, Молодший спеціаліст, м. Бар, Вінницька область, Україна

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: