Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 марта 2024 Файл

Людмила

Економіст

Возраст:
38 лет
Город:
Черноморск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Супруненко Людмила Леонідівна
30.03.1986 р.(37 років)
м. Чорноморськ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
посада: економіста
Досвід роботи: працювала в ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» з 2008-2009 р. На посаді експерта 1 категорії з кредитування малого та середнього бізнесу.
Під час роботи розвивала навички у володінні програмами банку, аналізувала кредитоспроможність клієнтів, оцінюючи їх фінансовий стан та контролювала вчасність погашення кредитів.
З 2009-2011, 2016-2017 працювала економістом з матеріально-технічного забезпечення відділу матеріально-технічного постачання в ЕК «Херсонобленерго».
Під час роботи обробляла заявки на постачання товарів, обладнання, комплектуючих.., якщо було потрібно, займалась заключенням договорів з постачальниками, розробляла рахунки в спец. програмі компанії для оплати замовлень, потім робила приход та накладні, котрі потім отримував склад для подальшої видачі по заявкам.
За час роботи ознайомилась з програмами компанії. Головною програмою був Excel.
Освіта: Вища. За спеціальністю; Економіка підприємства. Закінчила у 2008 році Херсонський національний технічний університет. (2003 р. Закінчила фізико-технічний ліцей)
Вміння та навички: досвідчений користувач ПК, MS Office (Word, Excel, Power Point, інтернет браузери, достатнє володіння офісною технікою.
Особисті якості: відповідальний та сумлінний працівник, завжди доводжу роботу до кінця, вмію працювати в колективі, не конфліктна, вмію навчатись, запам’ятовую інформацію, вмію працювати з великим об’ємом інформації.
Водійські права є. категорія B, закордонний паспорт є.
Володіння мовами: українська- рідна, російська- вільно, англійська – середній, на рівні школи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: